L'excap de la JNC Marc Tolrà s'afilia al PSC

Tolrà considera que el PSC és un partit "responsable, d'ordre, seriós i estable"


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Marc Tolrà / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu de Marc Tolrà / Foto: Cedida

L'excap de la delegació local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) i exmembre de l'executiva del Partit Nacionalista de Catalunya, Marc Tolrà, s'ha afiliat al PSC. En una piulada, el santcugatenc ha lloat el projecte dels socialistes, 'centrat en el progrés social i en la unitat civil del nostre poble, a partir d'uns valors catalanistes, progressistes i europeistes'. En declaracions a Cugat Mèdia, ha explicat que el canvi es va produir fa anys i, de fet, assegura que el PSC és el partit que més vegades ha votat: 'És el partit que més em representa, com un partit responsable, d'ordre, seriós i estable, que representa no només el progrés social sinó també la unitat civil del poble i la cohesió social'.

Preguntat per les aspiracions al partit, explica que té "ganes de treballar i ajudar en aquest projecte col·lectiu, sense ambició de càrrec".


Marc Tolrà

Des de fa més de cinc anys el PSC és el que més em representa, com un partit responsable, d'ordre, que representa no només el progrés social, sinó també la cohesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.