Elías Bendodo i Alejandro Fernández presideixen el Comitè Executiu del PPC a Sant Cugat

Les crítiques al PSC i als partits independentistes han centrat la major part dels parlaments


  • Comparteix:

Comitè executiu del Partit Popular a Sant Cugat / Foto: Partit Popular Sant Cugat

Comitè executiu del Partit Popular a Sant Cugat / Foto: Partit Popular Sant Cugat

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, i el coordinador general del PP, Elías Bendodo, han presidit aquest dissabte el comitè executiu del Partit Popular de Catalunya a l'hotel Qgat. A l'acte han participat l'exalcalde i actual regidor a Badalona, Xavier García Albiol, la portaveu del Partit Popular al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, el president del PP de Sant Cugat i alcaldable, Álvaro Benejam, i el vicesecretari de Participació del PP de Catalunya, el santcugatenc Alfredo Bergua. Alejandro Fernádez ha focalitzat el seu parlament a la crítica cap al Partit Socialista de Catalunya. Fernández ha ressaltat que 'el PSC no només ha estat soci i còmplice en matèria lingüística, o en l'intent del separatisme d'erosionar les nostres institucions democràtiques'.

La divisió de posicions entre Esquerra Republicana i Junts al Govern de Catalunya també ha marcat els parlaments. Fernández ha acusat els partits que conformen el govern de no atendre els ciutadans i d'estar més pendents d'ells mateixos que de governar. Ha manifestat la seva preocupació davant els problemes que hi ha al territori "les polítiques dels independentistes han fet que Catalunya sigui el paradís dels okupes, aglutini el 43% de les ocupacions il·legals a Espanya, a més amb una sensació i unes xifres d'inseguretat ciutadana cada cop més alarmants". Abans d'acabar el parlament, Fernández ha remarcat que "Salvador Illa no farà una moció de censura" i que el "PSC donarà suport als pressupostos de Pere Aragonès si ho necessita".

L’acte ha finalitzat amb el coordinador general del partit i el president del Partit Popular de Catalunya a la Casa d'Andalusia de Barcelona.








Alejandri Fernández

El PSC no només ha estat soci i còmplice en matèria lingüística, o en l’intent del separatisme d’erosionar les nostres institucions democràtiques. També ha estat soci votant a favor al Parlament d’una política desastrosa, una voracitat fiscal sense límits i una política de seguretat ciutadana nul·la.

Alejandro Fernández

Les polítiques dels independentistes han fet que Catalunya sigui el paradís dels okupes, aglutini el 43% de les ocupacions il·legals a Espanya, a més amb una sensació i unes xifres d'inseguretat ciutadana cada cop més alarmants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.