Ciutadans vol que Sant Cugat tingui una regidoria d'Esports amb dedicació exclusiva

El grup municipal presentarà una moció al ple del novembre per demanar-ho


  • Comparteix:

Aldo Ciprian i Sergio Blázquez, durant el ple d'aquest mes d'octubre / Foto: Ajuntament

Aldo Ciprian i Sergio Blázquez, durant el ple d'aquest mes d'octubre / Foto: Ajuntament

El grup municipal de Ciutadans portarà al ple del mes de novembre una moció perquè es creï una regidoria dedicada exclusivament als esports. Aquesta mateixa moció també reclamarà que hi hagi una major dotació pressupostària en aquest àmbit. El portaveu de la formació taronja, Aldo Ciprian, ho ha justificat dient que el pes de l'esport és 'molt important a la ciutat' i que, per tant, 'cal una major interlocució amb els agents implicats'.

Segons Ciprian, durant aquest mandat hi ha hagut una manca d'inversió en esports. "És paradoxal que, sent Sant Cugat un referent de ciutat multiesports, la inversió del consistori en aquest àmbit sigui força inferior a la de la mitjana catalana", ha apuntat. A més, el grup assegura que la mesura que proposen permetrà que moltes entitats del municipi puguin reduir els costos de la pràctica esportiva.

Fa unes setmanes, des de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat ja es va fer la mateixa petició a través del seu butlletí mensual.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.