Pere Soler aplaudeix la 'diversitat i pluralitat' de Sant Cugat en la seva presentació com a alcaldable del PSC

El candidat a l'alcaldia ha parlat del projecte del Ragull Centre deixant la porta oberta a la seva revisió


  • Comparteix:

El PSC de Sant Cugat ha presentat aquest dissabte Pere Soler com al seu candidat a l'alcaldia de la ciutat. El portaveu del grup municipal ha reivindicat en els parlaments la feina feta durant aquest mandat en què ha estat tinent d'alcaldia, assegurant que 'no han estat anys fàcils' i fent referència a la pandèmia i a la crisi derivada de la guerra a Ucraïna. A banda, ha parlat del projecte del Ragull Centre deixant la porta oberta a la seva revisió: 'Hem de deixar que la ciutat pensi, que ens digui com hem de vertebrar aquesta avinguda Cerdanyola, com hem de mantenir la singularitat dels nostres barris'.

D'aquesta manera, s'ha mostrat orgullós de la feina feta a la ciutat: "Estic orgullós perquè m'agrada la seva gent. El comerç de proximitat, la diversitat i la pluralitat que cal preservar". Soler també ha remarcat que Sant Cugat "no és homogènia", sinó que és "molt diversa". "M'agrada la seva qualitat de vida, i estic orgullós d'haver pogut treballar i d'haver pogut potenciar aquesta ciutat", ha afegit.

L'alcaldable ha comptat amb el suport del primer secretari del PSC, Salvador Illa. En una roda de premsa prèvia a l'acte, Illa ha ratificat el pacte de govern a Sant Cugat amb ERC-MES i la CUP, tot i que d'entrada li semblava "un pacte complex": "El pacte ha funcionat bé, en faig un balanç positiu. Pel que em comenten el Pere Soler i els companys de Sant Cugat, crec que la ciutat ha funcionat i, per tant, em sembla que és un bon exemple de com en l'àmbit de la política municipal es pot arribar a acords". Preguntant-se quina ha sigut la clau de tot plegat, l'exministre ha acabat concloent que "s'ha pensat en Sant Cugat".

Soler també ha rebut l'escalf dels companys del grup municipal i de l'EMD de Valldoreix, així com de l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i de l'alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés.




Pere Soler

Estic orgullós perquè m'agrada la seva gent. El comerç de proximitat, la diversitat i la pluralitat que cal preservar. Sant Cugat no és homogènia, és molt diversa. M'agrada la seva qualitat de vida, i estic orgullós d'haver pogut treballar i haver pogut potenciar aquesta ciutat.

Salvador Illa

El pacte ha funcionat bé, en faig un balanç positiu. Pel que em comenten el Pere Soler i els companys de Sant Cugat, crec que la ciutat ha funcionat i per tant em sembla que és un bon exemple de com en l'àmbit de la política municipal es pot arribar a acords. Quina ha sigut la clau, des del meu punt de vista, perquè això hagi funcionat bé? Que s'ha pensat en Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.