Puigneró: 'El candidat de Junts és Josep Maria Vallès i tindrà tot el meu suport per guanyar les eleccions'

L'exvicepresident de la Generalitat ha pactat allargar dos anys l'excedència amb IBM per dedicar més temps a la família i pensar bé el seu futur


  • Comparteix:

Jordi Puigneró en una foto d'arxiu davant el Monestir de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Jordi Puigneró en una foto d'arxiu davant el Monestir de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Jordi Puigneró esvaeix tots els rumors dels últims mesos i assegura a Cugat Mèdia que es posa 'a disposició' de Josep Maria Vallès en la cursa cap a l'alcaldia de Sant Cugat. L'exvicepresident del Govern català havia sonat com a possible alcaldable un cop va ser cessat de la Generalitat, tot i que ell afirma que tot plegat no ha sigut més que rumor. Puigneró serà un dels assistents a l'acte de presentació de Vallès com a alcaldable al costat de Jordi Turull i Xavier Trias. Pel que fa al seu futur professional, explica que ha pactat amb l'empresa informàtica IBM allargar dos anys la seva excedència per reflexionar sobre el seu futur, i mentrestant dedicar més temps a la família i a ell mateix.

"Hi ha hagut gent que ho ha dit [que sigui l'alcaldable de Junts], però jo sempre he dit que a Sant Cugat ja tenim un alcaldable escollit. No m'agrada ser de les persones que forcen situacions i no ha sigut mai una possibilitat, ha sigut una brama que ha fet córrer gent diversa que potser pensaven que jo tindria més possibilitats, però jo ho tinc totalment descartat", afirma Puigneró en una conversa amb Cugat Mèdia per tancar el debat.

Després de dos mandats de regidor a l'Ajuntament de Sant Cugat, i nou anys més a la Generalitat en diverses responsabilitats, l'exvicepresident assegura que vols prendre's un temps per reflexionar sobre el seu futur després d'arribar a un acord amb IBM. "He decidit agafar dos anys sabàtics per fer el que cregui; em dono aquest període de reflexió per veure com es desenvolupa el tema polític. He comprat dos anys de temps per a la família i altres activitats".

Viatge als Andes

Entre aquestes activitats que fa temps que no fa i vol tornar-hi és el muntanyisme. Per a aquest mes de març Puigneró està planificant anar fins als Andes per pujar un cim de més de 6.000 metres, el Huayna Potosí de Bolívia, a tocar de la frontera amb el Perú, tot i que la inestabilitat política peruana està posant en dubte aquest projecte.

Tornar a la política?

"Estic a disposició del partit, però sobretot a disposició de la independència d'aquest país, per tant, si el projecte que hi ha és per avançar cap a la independència de Catalunya, jo em posaré a disposició en la posició que es cregui convenient". En aquest sentit, Puigneró afirma que treballar per la independència "no sempre s'ha de fer des de la política".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.