Josep Maria Vallès vol treballar per un Sant Cugat 'just, cohesionat i inclusiu'

Junts per Sant Cugat l'ha presentat com al seu candidat a l'alcaldia, en un acte als Cinemes Sant Cugat


  • Comparteix:

Junts per Sant Cugat ha presentat aquest diumenge el seu alcaldable, Josep Maria Vallès, en un acte als Cinemes Sant Cugat. Acompanyat de diversos companys de partit, el candidat s'ha posicionat com 'l'única l'alternativa a un govern tripartit' format per ERC-MES, la CUP i el PSC, i s'ha compromès a treballar 'per una ciutat justa, cohesionada i inclusiva'. L'acte ha comptat amb la participació del secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, el candidat a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, la candidata a presidir l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada, i l'exalcalde de Sant Cugat Joan Aymerich.

Turull ha estat l'encarregat d'encetar l'acte, assegurant que la política municipal és "la més agraïda", però també "la més exigent": "Perquè no et pots amagar darrere una agenda ocupada. La gent sap on vius, per on et mous i on esmorzes". "Per tant, has de mantenir una tensió constant perquè moltes vegades hi ha coses que pots arreglar; i d'altres que voldries arreglar, però que no pots a la velocitat que voldries per a fer la vida més fàcil a les persones", ha afegit.

A continuació, Xavier Trias ha acompanyat Vallès a l'escenari, oferint un col·loqui en què han parlat de com Barcelona i Sant Cugat podrien col·laborar perquè totes dues ciutats en sortissin beneficiades. Segons Vallès, la formula per aconseguir-ho és el diàleg, assenyalant la idea que una part del Mobile World Congress es pogués fer a Sant Cugat. Per la seva banda, Trias ha allargat la mà a Vallès per ajudar a Sant Cugat, dient que "hi ha experiències que es poden tenir a ciutats més petites que poden ser un bon exemple per aplicar a Barcelona". "Jo tinc l'obsessió de com s'atén les persones, i vosaltres en teniu una bona experiència", ha citat com a exemple l'alcaldable de Barcelona.

L'acte tampoc no ha volgut deixar de banda la vila de Valldoreix, i Susana Herrada ha esmentat alguns dels projectes que té al cap per al proper mandat: un camp de futbol, un teatre, carrers amb una mobilitat amable per a tothom, i més seguretat per a les persones i els boscos. Joan Aymerich també ha estat convidat a pujar a l'escenari, des d'on ha reflexionat al voltant de la responsabilitat que suposa ser alcalde, i Vallès li ha demanat que sigui la persona que tanqui la llista de Junts per Sant Cugat per a les eleccions.

Finalment, Vallès s'ha dirigit als santcugatencs assegurant que, si és alcalde, serà "més al carrer que al despatx". Així doncs, ha apuntat temes que creu que no estan ben resolts, com l'Anella Verda o el Ragull Centre. També s'ha mostrat determinat perquè Sant Cugat tingui una biblioteca més gran, per atendre les necessitats de les persones amb diversitat funcional, per potenciar el comerç local, per agilitzar els processos interns de l'Ajuntament, perquè els joves no hagin de marxar de Sant Cugat per problemes d'habitatge, a treballar el barri de Ca n'Ametller, perquè el creixement de Sant Cugat "es faci bé", per una mobilitat sostenible, i per recuperar "el Sant Cugat emprenedor".

Diversos companys del partit han acompanyat Vallès

Diversos companys del partit han acompanyat Vallès / Foto: Cugat Mèdia


L'acte de presentació ha comptat amb la presència de Josep Rius, vicepresident de Junts per Catalunya, els exconsellers Lourdes Ciuró, Damià Calvet i Jordi Puigneró, les exalcaldesses de Sant Cugat Carmela Fortuny i Mercè Conesa, i el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig.










Josep M. Vallès

Tenim molt a dir el 28 de maig d’aquest any per evitar que es torni a repetir el govern que avui tenim a la ciutat. Just d’aquí a quatre mesos podem tenir de nou un tripartit o podem tenir un govern liderat per Junts per Sant Cugat. Un bon govern liderat per Junts. No hi ha més opcions: o el tripartit, o Junts per Sant Cugat.

Jordi Turull

És la més exigent, perquè és aquella feina que no et pots amagar darrere una agenda ocupada. La gent sap on vius, per on et mous i on esmorzes. Per tant, has de mantenir una tensió constant perquè moltes vegades hi ha coses que pots arreglar; i d'altres que voldries arreglar, però que no pots a la velocitat que voldries per a fer la vida més fàcil i més feliç a la gent.

Xavier Trias

Sant Cugat, en què podem ajudar? Això és el que hem de fer. I després, hi ha experiències que es poden tenir a ciutats més petites que poden ser un bon exemple per aplicar a Barcelona. Jo tinc l'obsessió de com s'atén les persones, i vosaltres en teniu una bona experiència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.