El PDeCAT presenta Mayte Pérez com a candidata i concorrerà a les eleccions en coalició

La formació està en converses amb altres partits, inclós Junts per Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Mayte Pérez / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de Mayte Pérez / Foto: Cugat Mèdia

El PDeCAT ha elegit l'exregidora Mayte Pérez com a candidata de la formació per a les eleccions municipals. El partit té la intenció de presentar-se als comicis, però ho vol fer en coalició amb altres formacions del 'centre català'. Segons ha confirmat Pérez a Cugat Mèdia, volen aglutinar-se sota la plataforma municipalista Ara Pacte Local, on, segons la candidata, tenen cabuda propostes sorgides de la desaparició de CiU com Centem i el Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), entre d'altres. Pérez també deixa la porta oberta a Junts per Sant Cugat, formació amb la qual estan en converses.

Segons ha explicat Pérez, existeix una bona relació entre els dos partits -PDeCAT i Junts- i les converses evidencien que tenen "models de ciutat semblants".

De fet, el mateix candidat de Junts, Josep Maria Vallès, ha celebrat a les xarxes socials l'elecció de Mayte Pérez com a alcaldable del PDeCAT.

De moment, però, el PDeCAT té clar que es presentarà a les eleccions municipals del maig i ho farà en coalició sota el paraigua d'Ara Pacte Local per "recuperar el model de ciutat", ha concretat Pérez. "Som gent moderada, de seny, que estima Sant Cugat", ha afirmat l'exregidora, qui ha avançat que estan a l'espera de tancar els acords amb la resta de partits per acabar de configurar la llista electoral.

Trajectòria de Mayte Pérez

Pérez va entrar per primera vegada al cartipàs municipal després de les eleccions de 2015 com a independent, assumint la regidoria de Comerç amb Mercè Conesa com alcaldessa. Va mantenir la cartera quan Carmela Fortuny va assumir l'alcaldia.

Abans d'entrar al ple del consistori, Pérez havia estat presidenta de Sant Cugat Comerç (StC) des del 2011, prenent el relleu a Josep Lluís Galvany al capdavant de l'associació.


Mayte Pérez

Estem en un punt de converses. Tenim molt clar que el model de Sant Cugat és molt semblant. Encara hem de continuar treballant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.