Seguretat, mobilitat, manteniment i impostos, cavalls de batalla del PP per a les municipals

El teatre de Mira-sol ha acollit la presentació del candidat a l'alcaldia dels populars, Álvaro Benejam


  • Comparteix:

El PP de Sant Cugat ja té la maquinària preelectoral activada amb l'objectiu de recuperar la representació al ple municipal. Més policia, actuacions contra el 'caos circulatori', intensificació del manteniment de la via pública i impostos més baixos són les cartes que la candidatura que encapçala Álvaro Benejam posa sobre la taula. El partit ha presentat l'alcaldable aquest dijous en un acte que ha omplert el teatre de Mira-sol. El president del partit a Catalunya, Alejandro Fernández, i el president provincial, Manu Reyes, han fet costat al cap de llista santcugatenc.

El cap del PP català ha lloat la figura de Benejam: "És el millor candidat que té qualsevol formació política a Sant Cugat". Així, diposita la seva confiança en l'alcaldable per capgirar un Ajuntament on Fernández creu que hi ha un intrús: "No és habitual que la CUP estigui al govern en una ciutat com Sant Cugat".

Benejam ha explicat que el PP ha analitzat els problemes de Sant Cugat i ha "posat sobre paper les solucions que s'han aplicar" per revertir-los. Així, apunta a "problemes de manteniment de carrers, de seguretat, de mobilitat i molts més". Durant l'acte s'han posat d'exemples de bones pràctiques les gestions del PP quan ha format part de governs municipals, com els casos de Badalona (Xavier Garcia Albiol), Tarragona (Alejandro Fernández) i Castelldefels (Manu Reyes).

A la trobada hi han assistit representants d'altres formacions polítiques, rivals del PP: l'alcaldable de Junts, Josep Maria Vallès, i el del PSC, Pere Soler, així com la presidenciable de Junts a l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada, i el coordinador general de l'Ajuntament, Ferran Villaseñor (vinculat a ERC-MES). Fernández ha agraït la presència i ha fet broma: "Aquest és el primer pas per acabar votant al PP". I també ha emprat l'humor l'alcaldable Benejam: "A fora hi trobareu desfibril·ladors".




Álvaro Benejam

Tenim problemes de manteniment de carrers, de seguretat, de mobilitat i molts més. Ho hem anant analitzant i hem posat sobre paper les solucions que s'han d'aplicar.

Alejandro Fernández

Sant Cugat és una ciutat estratègica a Catalunya. No és habitual que la CUP estigui al govern. Benejam és, per la seva trajectòria, el millor candidat que té qualsevol formació política a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.