Oriol Sànchez: 'Després de Setmana Santa s'iniciarà l'activitat de l'Espai Jove de la Floresta'

El veí de la Floresta Òscar Jané ha preguntat per aquest equipament a l'audiència pública del ple de març


  • Comparteix:

Òscar Jané, en representació de la Comissió educativa del consell de barri de la Floresta, ha intervingut a l'audiència pública per saber la data d'obertura del projecte de l'Espai Jove de la Floresta. El regidor de Participació, Oriol Sànchez, li ha respost que l'activitat habitual i de forma continuada s'iniciarà després de Setmana Santa. Malgrat això, el regidor també ha avançat que abans de Setmana Santa ja se celebraran en aquest equipament algunes activitats puntuals.

Aquest nou espai, ubicat als baixos del Centre Social i Sanitari de la Floresta, consta d'una sala polivalent, tallers, despatxos, una sala d'estudi i una aula audiovisual. En total, suposa uns 332 metres quadrats, dins dels quals hi haurà un espai per a joves de 12 a 17 anys i un casal de joves de 18 a 29 anys.


Oriol Sànchez

Aquesta setmana ja s'estan celebrant activitats puntuals, i l'activitat continuada s'iniciarà després de Setmana Santa. Durant la Setmana Santa s'acabaran de fer treballs i el trasllat de mobles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.