El PP, disposat a fer una oposició 'ferma i contundent', però sense línies vermelles

El cap de llista dels populars, Álvaro Benejam, anirà a la llista del PP del 23-J per al Senat


  • Comparteix:

Alfredo Bergua, Álvaro Benejam i Maria Estrella Salanova / Foto: Cugat Mèdia

Alfredo Bergua, Álvaro Benejam i Maria Estrella Salanova / Foto: Cugat Mèdia

El PP insta el govern que liderarà Junts, amb Josep Maria Vallès com a alcalde, a 'escoltar' i a 'canviar les polítiques' que s'han tirat endavant en el mandat que ara es tanca. La formació que encapçala Álvaro Benejam, i que estarà representada amb tres regidors al ple, està disposada a fer una 'oposició constructiva, ferma i contundent'. Un paper que es plantegen sense línies vermelles, ni amb l'executiu ni amb la resta de grups municipals. Benejam, per cert, ha anunciat que el 23-J anirà a la llista del PP al Senat per Barcelona, una posició que ja va ocupar a les eleccions espanyoles de 2019.

El regidor electe, futur portaveu del grup municipal, ha explicat que ja s'ha trobat amb Vallès per posar sobre la taula les seves prioritats. En un contacte amb els mitjans aquest dimecres, ha subratllat que no hi ha hagut cap proposta per entrar al govern municipal. Així, el PP vol que en els primers 50 dies de mandat s'insisteixi a reclamar peticions històriques com els jutjats, la segona residència, la construcció de l'escola La Mirada i l'habilitació de la comissaria de Valldoreix. L'agilització del trànsit i la revisió del carril bici de Francesc Moragas també estan a l'agenda dels populars.

Per als populars, és fonamental que el nou govern contracti una auditoria externa que analitzi les despeses que s'han fet en els darrers mandats. També en clau econòmica, reclament una revisió de les ordenances fiscals per abaixar els impostos. En matèria urbanística, insisteixen en la necessitat que el camp de golf i les zones verdes disposin d'una infraestructura per regar-se amb aigües regenerades, també que es treballi per escurçar els terminis de lliurament de les llicències d'obres i que s'avanci cap a la regularització de Sol i Aire.

La creació d'un pla d'equipaments esportius, reclamar més efectius de la Policia Local i dels Mossos i la creació d'una oficina per als afectats per les ocupacions són altres de les mesures que proposa Benejam i el seu equip.

Preguntat pel cordó sanitari que els grups d'esquerres es plantegen aplicar a Vox, Benejam s'hi oposa. "Se'ls haurà de tenir en compte com a qualsevol altre partit, és una qüestió de legalitat democràtic", ha dit el regidor electe. I ha carregat contra les forces que fan aquesta proposta: "M'extranya que ho demanin perquè Vox no té terroristes a les llistes, no ha fet lleis que permeten que els violadors surtin al carrer i no fan atacs contra partits com el nostre".

23-J

Álvaro Benejam serà de nou a la llista del PP de Barcelona per al Senat. Acompanyarà Josep Tutusaus i Mónica Parés. És el segon cop que el santcugatenc forma part d'aquesta llista, on ja va figurar el 2019, però no va aconseguir prou vots com per guanyar un escó a la cambra alta.




Álvaro Benejam

Farem oposició ferma i contundent, reclamant de forma constructives les coses que creiem que s'han de fer. Volem que l'equip de govern escolti l'oposició i les propostes que serveixin per revertir la situació que el tripartit ha deixat a Sant Cugat.

Álvaro Benejam

M'extranya que ho demanin perquè Vox no té terroristes a les llistes, no ha fet lleis que permeten que els violadors surtin al carrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.