Juanjo Cortés, nou president de l'EMD de Valldoreix

La sessió de constitució també ha servit per configurar la composició de la nova junta de veïns de la vila, que comptarà amb sis forces polítques dife


  • Comparteix:

Juanjo Cortés ha pres possessió com a nou president de l'EMD de Valldoreix, aquest dissabte, després que Valldoreix Plural fos la candidatura més votada a les eleccions municipals del 28-M. Una coalició que té el suport de les esquerres: ERC, PSC, CUP i En Comú Podem, així com de les entitats Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, Gent per Valldoreix, Acció Cultural, Valldoreix Cultural i Plural i l'Associació de Veïns Ca n'Enric. La sessió de constitució també ha servit per configurar la composició de la junta de veïns de la vila. En el discurs d'investidura, Cortés ha deixat ben clar que 'la seva aposta per al diàleg és vital per arribar a acords i que porta treballant per a l'EMD fa més d'una vintena d'anys'. Més de 200 persones han omplert la sala de l'EMD de Valldoreix amb un moment molt emotiu quan el president sortint de l'EMD, Josep Puig, ha cedit el testimoni a Cortés amb una forta abraçada entre tots dos. El nou alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha assistit a l'acte així com també el regidor d'ERC a l'Ajuntament, Bernat Picornell, els del PP, Alfredo Bergua i Estrella Salanova, els del PSC, Jose Gallardo, i el de VOX, Marcos Rodríguez.

L'acte ha servit perquè els vuit vocals de les sis forces polítiques diferents juressin o prometessin el seu càrrec. Susana Herrada, Bernat Gisbert i Lluïsa Muñoz seran els representants de Junts; Ramon Segura i Susanna Casta repeteixen com a vocals, respectivament, d'ERC i del PSC; Xavier Humet torna al plenari valldoreixenc com a representant de la CUP. S'estrenen a la junta de veïns Carlos Aranguren, del PP; i Pablo Baucells, de Vox.

Els portaveus dels diferents partits han destacat "el compromís per millorar Valldoreix i dotar el territori de millors serveis i equipaments". Fins ara, Cortés era tècnic de Protocol, Relacions Ciutadanes i Arxiu de l'EMD. Per tant, el nou president de la junta veïnal mai havia entrat en política fins que va decidir fer el pas per liderar Valldoreix Plural i erigir-se en una nova forma alternativa del bloc d'esquerra.

Cortés, candidat de la llista progressista, serà l'encarregat de configurar un nou govern en minoria amb el suport únic dels vocals d'ERC, PSC i CUP. Per altra banda, quedaran a l'oposició els tres vocals de Junts, el vocal del PP i de Vox. Un govern en minoria que haurà de cercar el consens per aprovar els diferents punts que es presentin.

Juanjo Cortés també ha parlat de present i de futur per aquests quatre anys on ha deixat ben clar que "hi ha 225 punts que cal tirar endavant del nostre projecte i hem de prioritzar algunes actuacions com la de l'avinguda Baixador". "Manifesto la meva emoció després d'haver conquerit un repte col·lectiu amb un equip extraordinari i ple d'il·lusió. Ara és moment de fer suport i escoltar als valldoreixencs que, pensin com pensin, busquin veritablement el millor de la Vila", ha confessat Cortés durant el seu primer parlament com a president.

El ple de constitució de l'EMD complet




Millorar les relacions amb Sant Cugat i arribar a consensos

Un dels assistents a l'acte ha estat el nou alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès. Durant el discurs de Cortés, el nou president de l'EMD ha assenyalat que "cal millorar l'entesa amb l'Ajuntament de Sant Cugat i arribar a acords que beneficiïn les dues parts". En acabar l'acte, Cortés i Vallés s'han felicitat per als dos nous càrrecs i s'han fet diferents fotografies simbolitzant la nova etapa entre les dues administracions.



Juanjo Cortés

Manifesto la meva emoció després d'haver conquerit un repte col·lectiu amb un equip extraordinari i ple d'il·lusió. Ara és moment de fer suport i escoltar als valldoreixencs que, pensin com pensin, busquin veritablement el millor de la Vila



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.