Jordi Puigneró, escollit diputat per a la Diputació de Barcelona

L'assemblea comarcal del partit l'ha elegit per unanimitat com a representant de Junts pel partit judicial de Terrassa


  • Comparteix:

Jordi Puigneró, al ple de presa de possessió / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Jordi Puigneró, al ple de presa de possessió / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El regidor de Junts per Sant Cugat Jordi Puigneró serà diputat a la Diputació de Barcelona, segons ha pogut saber Cugat Mèdia i han confirmat fonts de la formació. L'assemblea comarcal del partit ha aprovat per unanimitat aquest dimecres que el santcugatenc sigui un dels quatre representants del partit judicial de Terrassa, del qual forma part Sant Cugat.


La composició del plenari

El ple de la Diputació de Barcelona es configura tenint en compte els resultats de les eleccions municipals. Així, el PSC és la força amb més presència, amb 17 diputats, un més que en el darrer mandat. ERC ha passat de tenir 16 regidors a 11; mentre que Junts ha passat de set a 12; i En Comú Podem ha mantingut els 5. El PP en té quatre i l'any 2019 en va aconseguir només dos. Tot per Terrassa manté el diputat que ja tenia i Vox irromp al plenari amb un representant. Cs ha perdut tota la representació al ple provincial.

Les últimes informacions apunten que el PSC estaria disposat a reeditar un pacte de govern per a la Diputació amb Junts per Catalunya. Ara bé, els socialistes estan també mantenint contactes amb ERC i En Comú Podem per explorar una majoria alternativa.

La Diputació té 51 diputats provinents dels partits judicials de Barcelona (18), l'Hospitalet (6), Sabadell (4), Terrassa -del qual forma part Sant Cugat-(4), Granollers (3), Mataró (3), Sant Feliu de Llobregat (3), Manresa (2), Arenys de Mar (2), Vic (2), Berga (1), Igualada (1), Vilafranca del Penedès (1) i Vilanova i la Geltrú (1).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.