El PP veu el pacte de govern entre Junts i ERC 'incoherent i contradictori'

La formació lamenta que Vallès "no hagi estat valent per intentar governar en solitari"


  • Comparteix:

Els regidors del PP, Alfredo Bergua, Álvaro Benejam i Maria Estrella Salanova / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els regidors del PP, Alfredo Bergua, Álvaro Benejam i Maria Estrella Salanova / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El PP considera que el pacte de govern entre Junts per Sant Cugat i ERC és 'incoherent i contradictori'. En un comunicat, el portaveu del grup municipal popular, Álvaro Benejam, carrega contra l'alcalde, Josep Maria Vallès, perquè 'no ha estat valent per intentar governar en solitari, buscant acords puntuals amb la resta de formacions'. Per al PP, el pacte 'va contra el resultat electoral', ja que considera que el 28-M la ciutadania va determinar 'que el model de ciutat que defensava ERC no era el que volien que governés la ciutat'.

En aquest sentit, el PP considera "un greu error" que les carteres de Seguretat Ciutadana i Habitatge segueixin en mans de regidors republicans en el nou cartipàs. Sobre l'estructura de govern, els populars es queixen que les carteres de Feminismes, Memòria i Política Lingüística tenen un "clar accent ideològic"; en aquest sentit, retreuen a l'alcalde que durant la campanya fes èmfasi en què abordaria "els problemes de la gent de Sant Cugat.

El PP també critica Vallès per haver responsabilitzat ERC "del mal govern de la ciutat" i ara pactar amb el grup republicà, contra el qual també carreguen perquè consideren que "han canviat els principis que han defensat els darrers quatre anys per quatre seients al govern".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.