Vallès i Cortés celebren la primera trobada per 'teixir complicitats' entre l'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix

L'alcalde i el president de la vila han tractat els principals reptes de Valldoreix i s'han emplaçat a abordar-los a partir de setembre


  • Comparteix:

Paraira, Vallès, Cortés i Picornell durant la reunió entre l'Ajuntament i l'EMD / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Paraira, Vallès, Cortés i Picornell durant la reunió entre l'Ajuntament i l'EMD / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les relacions entre Sant Cugat i Valldoreix comencen a teixir-se. L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha mantingut aquest dijous la primera trobada institucional amb el president de l'EMD, Juanjo Cortés, per tractar els principals reptes que afronta la vila. Durant la reunió, s'ha posat sobre la taula temes com la renovació del conveni de relacions econòmiques entre ambdues administracions i qüestions relacionades amb la via pública, la mobilitat i la seguretat. Aquesta primera trobada ha comptat també amb la presència dels tinents d'alcaldia Cristina Paraira i Bernat Picornell.

En un comunicat de premsa, destaquen que Vallès ha manifestat que la reunió ha servit per "teixir complicitats i iniciar una col·laboració periòdica i fluida" per resoldre "les mancances i problemes" de Valldoreix. Per la seva banda, Cortés ha destacat el to "cordial, d'entesa i de total col·laboració" de la trobada. Ambdues parts s'han emplaçat a retrobar-se després de l'estiu per "continuar avançant en els temes comuns".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.