Vila es reuneix amb el teixit econòmic i empresarial de Sant Cugat per conèixer les seves necessitats

La portaveu del PSC ha celebrat una trobada per escoltar i recollir les demandes que les entitats detecten


  • Comparteix:

La trobada ha tingut lloc a la sala de plens / Foto: PSC

La trobada ha tingut lloc a la sala de plens / Foto: PSC

La portaveu del PSC, Elena Vila, ha celebrat una trobada amb el teixit empresarial i econòmic de Sant Cugat per recollir les seves demandes i necessitats. La reunió ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament i ha comptat amb associacions empresarials representatives del municipi que han traslladat a Vila la dificultat d'accés al finançament, la reivindicació de les infraestructures estratègiques pel municipi i la necessitat de potenciar l'emprenedoria, el lideratge i el talent femení, entre d'altres. Amb aquesta trobada, la també senadora socialista vol donar el tret de sortida a una sèrie de reunions en àmbits de 'vital importància' per a la ciutat.

En un comunicat, Vila també lamenta que l'equip de govern encara no hagi reunit de manera conjunta tot el teixit empresarial per conèixer les necessitats del sector. En aquest sentit, la portaveu del PSC encoratja Junts i ERC a traçar una estratègia conjunta de col·laboració publicoprivada que remarqui el potencial empresarial santcugatenc.

Durant la trobada, Vila també es va comprometre a potenciar la marca Sant Cugat a la capital de l'Estat aprofitant el seu càrrec com a senadora i a treballar de manera conjunta amb el govern municipal per fer-ho possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.