El PSC vol elaborar 'un projecte de ciutat' per arribar a 2027 'amb els deures fets'

La portaveu socialista i senadora, Elena Vila, posa a disposició del govern el seu vincle amb Madrid


  • Comparteix:

Els regidors José Gallardo, Elena Vila i Pilar Gorina i la vocal a l'EMD de Valldoreix, Susanna Casta / Foto: Cugat Mèdia

Els regidors José Gallardo, Elena Vila i Pilar Gorina i la vocal a l'EMD de Valldoreix, Susanna Casta / Foto: Cugat Mèdia

El PSC té clar quin full de ruta seguirà durant aquest mandat a l'oposició: fer 'un projecte de ciutat' que els permeti tenir 'contacte directe amb la ciutadania per conèixer les necessitats dels teixits social, cultural i esportiu'. Ho ha dit la portaveu socialista, Elena Vila, aquest dilluns en una roda de premsa, on ha expressat la voluntat de 'treballar de manera constructiva' per arribar a les eleccions de 2027 'amb els deures fets'. La també senadora posa a disposició del govern municipal el seu vincle amb Madrid per treballar per a Sant Cugat.

Els socialistes veuen estar a l'oposició com "una oportunitat" per tenir "contacte directe amb tota la ciutadania". De fet, han apuntat que, després de quatre anys al govern, han constat que "el dia a dia et menja". Es tracta d'un pla que ja s'ha posat en marxa, amb una reunió amb el teixit empresarial i econòmic de la ciutat i que posa el focus en la necessitat de fomentar la promoció del municipi. "Hi ha ciutats que no tenen els ingredients de Sant Cugat, però s'han sabut vendre", ha reflexionat la regidora Vila.

La mà estesa al govern de Sant Cugat és, per als socialistes, "indispensable". Preguntats sobre com es concretarà el treball del PSC durant el mandat, Vila ha aclarit que anirà més enllà de les mocions, amb aportacions fetes a l'executiu de manera informal.

La campanya que el grup municipal treballarà durant aquests quatre anys va sota el lema 'Sant Cugat Futur', amb un disseny que no incorpora el nom del partit i amb el color rosa de protagonista en lloc del vermell del PSC. És quelcom buscat, segons Vila, ja que pretenen que tothom pugui sentir-s'hi representant i acollit, independentment de la ideologia.


Elena Vila

Creiem que des de l'oposició es poden fer moltes coses. És una oportunitat per treballar amb aquesta visió de proximitat i generar oportunitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.