Vila (regidora i senadora PSC): 'El govern continuarà avançant en la consolidació de drets per la majoria social'

La senadora santcugatenca ha assistit a la sessió d'investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol


  • Comparteix:

Pedro Sánchez i Elena Vila, aquest dijous al Congrés dels Diputats / Foto: Twitter Elena Vila

Pedro Sánchez i Elena Vila, aquest dijous al Congrés dels Diputats / Foto: Twitter Elena Vila

La senadora santcugatenca del PSC Elena Vila considera que la reelecció com a president del govern espanyol de Pedro Sánchez suposa una oportunitat per refermar un executiu que 'continuarà avançant en la consolidació de drets per a la majoria social', amb el feminisme, la justícia social i l'ecologisme al centre. Ho ha dit a Cugat Mèdia després d'haver assistit a la sessió d'investidura, que ha qualificat de 'moment històric' i sobre la qual ha lamentat 'el poc respecte del PP pel parlamentarisme i l'estat de dret'. 'Ens volen fer retrocedir a temps obscurs', ha dit sobre els populars, que veu 'segrestats' per la 'ultradreta reaccionària', en referència a Vox.

Un cop Sánchez va revalidar el càrrec, Vila va ser una de les persones que va acostar-s'hi. "Li vaig traslladar l'enhorabona i forces en aquesta nova etapa", ha dit la també portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Sant Cugat. La regidora va aprofitar l'ocasió per fer-se una foto amb el president, compartida a les xarxes socials.



El PP, amb majoria al Senat, ha anunciat que impulsarà una modificació del reglament per endarrerir l'aprovació de la llei d'amnistia. Es tracta d'una acció, ha dit Vila, a la qual el grup socialista farà front "amb totes les eines jurídiques i democràtiques" per tal que "no facin un ús il·legítim de la cambra.

Sobre l'enquesta del CEO publicada aquest mateix divendres que situa el PSC a prop d'una majoria absoluta al Parlament de Catalunya, Vila ha apuntat que el seu partit "sempre ha prioritzat el retrobament a la venjança i a la repressió".


Elena Vila

Amb orgull podem dir que el nou govern continuarà avançant en la consolidació de drets per a la majoria social, amb més justícia social, feminisme i ecologisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.