Ferran Villaseñor deixa l'Ajuntament i s'incorpora com a gerent del Consell Comarcal del Ripollès

A final de mes cessarà com a coordinador de Drets (ERC) de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor, en la concessió del premis a l'excel·lència en la gestió de persones durant la seva etapa com a coordinador de l'Ajuntament/ Foto: Ajuntament

Ferran Villaseñor, en la concessió del premis a l'excel·lència en la gestió de persones durant la seva etapa com a coordinador de l'Ajuntament/ Foto: Ajuntament

L'exregidor Ferran Villaseñor, coordinador de Drets, Dinamització de la ciutat, Comerç i Seguretat de l'Ajuntament, ha estat nomenat aquest dimarts nou gerent del Consell Comarcal del Ripollès, ha confirmat ell mateix a Cugat Mèdia. Villaseñor era un dels càrrecs de confiança d'ERC en l'actual mandat i a l'anterior, va assumir la coordinació general de l'Ajuntament. Natural de Manlleu, Villaseñor cessarà del càrrec a Sant Cugat el proper 30 de novembre per incorporar-se al capdavant del Consell Comarcal del Ripollès.

Amb aquesta sortida, Villaseñor posa punt final a la seva etapa de 16 anys com a servidor públic a l'Ajuntament de Sant Cugat, 12 com a regidor (2007-2019), quatre com a coordinador general de l'Ajuntament (2019-2023) i coordinador de la macroàrea de Drets de l'actual govern.

La seva etapa en la política representativa la va iniciar des de les files del PSC el 2000. Va representar el partit des de l'executiva i després com a primer secretari. L'única vegada que es va presentar a les eleccions va ser el 2011, quan feia de portaveu municipal dels socialistes al consistori. De cara al 2014, ja va arribar el seu ingrés a MES i poc a poc l'adéu a l'etapa socialista.

El ple de gener de 2015 deia adéu a l'acta de regidor del PSC. Deixava de ser portaveu municipal i alcaldable del PSC per aquelles municipals que van suposar el retorn d'ERC al ple de l'Ajuntament. I amb ERC, el 'retorn' també de Villaseñor, llavors com a número 2 de Mireia Ingla. Al 2019, Villaseñor assumia la coordinació general de l'Ajuntament en el mandat del tripartit. Una etapa en què Villaseñor va encetar, entre d'altres carpetes, l'estabilització dels treballadors de l'Ajuntament, l'adaptació de l'administració al teletreball arran de la pandèmia i les bases a nivell intern d'una nova cultura organitzativa del servei públic.

En els darrers 25 anys, Villaseñor ha treballat a diferents ens públics i ajuntaments. Va començar a l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau per continuar com a gerent a administracions com l'EMD de Valldoreix i els ajuntaments d'Olesa i Montornés, assesor a l'Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona i secretari-interventor als ajuntaments d'Ullastrell i Collsuspina.

El santcugatenc és llicenciat en Història Moderna i Contemporània i en Ciències Polítiques i Sociologia (UAB), és Màster en Gestió Pública (UPF), té postgrau en dret urbanístic (URV) i màster en administració pública (Esade).

Villaseñor ha combinat la seva darrera etapa com a servidor públic a Sant Cugat amb la seva dedicació a Geganters de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.