Valldoreix mou fitxa per encarregar a l'Ajuntament l'execució de la urbanització de l'avinguda de Baixador

La junta de veïns també sol·licitarà que Sant Cugat assumeixi l'expedient d'imposició de les contribucions especials


  • Comparteix:

Imatge del tram a urbanitzar de l'avinguda de Baixador / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del tram a urbanitzar de l'avinguda de Baixador / Foto: Cugat Mèdia

La tramitació per fer possible la urbanització de l'avinguda de Baixador, entre el carrer Eivissa i passeig de la Mariscota, continua el seu camí a la junta de veïns de Valldoreix d'aquest dijous. L'EMD, en no poder assumir la licitació de les obres ni la planificació de les contribucions especials per al finançament, encarrega a l'Ajuntament aquestes responsabilitats. Aquest és un dels punts destacats de la sessió, juntament amb la moció de Junts a favor de l'ús social del català i una del PP per sol·licitar la instal·lació de càmeres de seguretat a l'estació de Valldoreix. La sessió plenària d'aquest dijous començarà a les 18 h i es pot seguir en directe al canal de Youtube de l'EMD. Una hora abans tindrà lloc l'audiència pública.


ORDRE DEL DIA



1. Proposta d'aprovació, si escau, de l'esborrany de l'acta del Ple ordinari del dia 15 de febrer de 2024.

2. Mocions i propostes presentades pels grups municipals al Ple de la Junta de Veïns.

2. A. Moció de Junts per Valldoreix per promoure l'ús social del català.

2.B. Moció presentada pel grup municipal del PP, sol·licitant la instal·lació de càmeres de seguretat a l'estació de ferrocarrils de Valldoreix.

2.C. Aprovació de la declaració de Vilanova i la Geltrú per l'ambició climàtica, de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

3. Proposta per a l'adopció d'acord per a la modificació de la plantilla, de la relació i valoració de llocs de treball i les fitxes descriptives de l'EMD de Valldoreix Serveis Territorials.

4. Proposta d'acord de modificació de plantilla, de relació de llocs de treball i de les fitxes descriptives dels serveis generals de l'EMD de Valldoreix.

5.- Proposta d'acord, pel qual s'aprova encomanar a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès la gestió d'execució de les obres de l'avinguda Baixador a Valldoreix i de l'expedient de contribucions especials per al finançament de l'obra.

6. Proposta d'acord d'increment retributiu del 0,5 per cent als empleats públics de l'EMD de Valldoreix en compliment de la resolució de 7 de febrer de 2024, de la secretària d'estat de funció pública.

7. Proposta d'acord d'increment retributiu del 0,5 per cent dels membres de l'equip de govern de l'EMD de Valldoreix, en règim de retribucions i dedicacions exclusives i parcials en compliment de la resolució de 7 de febrer de 2024, de la secretària d'estat de funció pública.

8. Proposta d'aprovació, si escau, de la modificació pressupostària número 4/2024, del pressupost prorrogat 2023.

9. Donar compte del Decret de Presidència 2024-0149, de data 21 de febrer de 2024, es modifica l'Organigrama de l'Àrea de Serveis Generals.

10. Donar compte del Decret de la Presidència 2024-0165, de data 26 de febrer de 2024, es modifica l'Organigrama de l'Àrea de Serveis Territorials.

11. Donar compte del Decret 2024-0167, de data 26 de febrer de 2024, d'aprovació del Compte de Recaptació de l'Organisme de Gestió Tributària.

12. Restar assabentats dels Decrets de Presidència en compliment de l'article 42 del ROF, des del dia 2 de febrer de 2024 i número 2024-0079 fins al dia 8 de març de 2024 i número 2024-0197.

13. Restar assabentats dels Decrets de contractació, des del dia 2 de febrer de 2023 fins al
dia 8 de març de 2024.

14. Acció de govern.

15. Precs i preguntes dels grups al Ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.