Recoder valora les relacions entre CiU i PP


  • Comparteix:

L'alcalde i diputat de Convergència i Unió, Lluís Recoder, ha alertat al Partit Popular que la federació nacionalista no canviarà la seva manera d'actuar tot i les amenaces del PP de retirar el seu suport parlamentari. Recoder ha alertat de la possibilitat que les forces d'esquerra s'aliïn ara amb el PP per fer front comú contra CIU.

Lluís Recoder ha explicat que li sembla bé que el govern central del PP obri un període de reflexió sobre les seves relacions amb Convergència. Segons Recoder aquest temps pot servir a l'executiu espanyol per analitzar si s'estan fent les coses correctament. No obstant, l'alcalde i també diputat convergent, ha anunciat que tot i les amenaces populars, Convergència i Unió seguirà actuant per defensar els interessos dels catalans:

Lluis Recoder



Recoder ha alertat de la possibilitat que les forces d'esquerra s'aliïn ara amb el Partit Popular per fer front comú contra Convergència. La prova més palpable d'aquesta nova estratègia de l'oposició ha estat lel Ple del Parlament ahir on PP i els grups d'esquerra van votar en el mateox sentit en sis ocasions , en aspectes tant imporantants com l'elecció de la composició dels consells comarcals:

Lluis Recoder



Lluís Recoder ha descartat rotundament que el refredament en les relacions entre CIU i PP pugui afectar la bona salut del pacte de govern local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.