Consulta l'ordre del dia del ple de febrer

La sessió de dilluns arrenca a les 15h i l'audiència pública a les 19h


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ple / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del ple / Foto: Cugat Mèdia

Ja es pot consultar l'ordre del dia de la sessió plenària corresponent al ple de febrer, que se celebrarà aquest dilluns a partir de les 15h. El ple, que es pot seguir en directe a Cugat Mèdia, obre l'audiència pública a les 19h. Entre els temes destacats, figuren mocions de tots els grups de l'oposició, així com una de Junts sobre la situació immigratòria. A l'ordre del dia també consta ratificar el desistiment del lloguer de l'edifici de Can Maristany, que coincideix amb el context de dèficit econòmic de l'Ajuntament.


ORDRE DEL DIA

DESPATX D'OFICI

1. Proposta d'aprovació de l'esborrany de l'acta del Ple ordinari de data 22 de gener de 2024.

2. Dació de compte dels decrets dictats per aquesta alcaldia i tinències d'alcaldia, així com els dels organismes autònoms del PME i de l'OAMCCSC.

ECONOMIA, CONEIXEMENT I ORGANITZACIÓ

Recursos Humans


3. Autorització sol·licitud de compatibilitat per desenvolupar una segona activitat en el sector públic

Economia i Hisenda

4. Aprovació provisional de la modificació parcial de les ordenances fiscals números 2, 10, 12, i 21 per a l'exercici 2024 i següents.

5. Aprovació de l'actualització i modificació dels Preus Públics del Grup XV per a l'execució d'escomeses de claveguerons a la xarxa de clavegueram.

6. Ratificació del Decret 369/2024 de data 26 de gener de 2024 pel qual s'aprova el desistiment del contracte d'arrendament del local de tres plantes i 900 m2 situat al carrer Àngel Guimerà i plaça Lluís Millet i que forma part de la casa can Maristany.

7. Aprovació de reconeixements extrajudicials de crèdit per contractacions irregulars.

Educació, Universitats, Multiculturalitat i Benestar Animal

8. Aprovació de les bases generals per a l'atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva adreçades al foment de projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i d'interès municipal: protecció i benestar animal.

GESTIÓ URBANA, MOBILITAT I CANVI CLIMÀTIC

Serveis Urbans

9. Ratificació del Decret d'alcaldia DEC/6181/2023 pel qual s'aprova la proposta de revisió de preus del contracte de gestió i explotació del servei de recollida i transport de residus urbans i de neteja viària.

10. Ratificació del Decret d'alcaldia DEC/6052/2023 pel qual s'aprova la revisió de preus del contracte mixt de gestió energètica de l'enllumenat públic del municipi, la gestió del centre de control de trànsit urbà i els serveis de manteniment, conservació, inversió per a la reposició i inversió nova -renovació i millores programades- per l'enllumenat públic i elements del trànsit de l'Ajuntament de Sant Cugat.

11. Ratificació del Decret d'alcaldia 354/2024, de data 25 de gener 2024, d'aprovació de la segona pròrroga d'un any dels serveis de verificació anual del correcte funcionament de les 25 instal·lacions de parallamps ubicades en dependències municipals de l'Ajuntament i manteniment correctiu.

12. Aprovació de la 1primera pròrroga d'un any dels 8 lots del contracte del servei de neteja de dependències municipals de l'Ajuntament de Sant Cugat i organismes autònoms.

Urbanisme i Medi Natural

13. Acceptació desistiment envers la tramitació del Pla Especial de protecció del patrimoni arquitectònic i catàleg a la cruïlla entre els carrers Montserrat i Monestir.

RELACIONS INSTITUCIONALS, BON GOVERN I CIUTAT DIGITAL

14. Modificació d'una de les festes locals de Sant Cugat del Vallès per a l'any 2024.

Innovació Tecnològica i Desenvolupament Digital

15. Rectificació d'errada material en l'acord del Ple de 22 de desembre de 2023 d'adjudicació del contracte de subministrament, instal·lació i configuració d'una Plataforma d'analítica de dades i matricules.

DECLARACIONS DE LA JUNTA DE PORTAVEUS

16. Declaració de la Junta de Portaveus de suport a la Declaració de la Coordinadora Catalana d'Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí en commemoració del 48è aniversari de la República Àrab Sahrauí Democràtica.

MOCIONS DE GRUPS MUNICIPALS

17. Moció del grup municipal de Vox Sant Cugat per condemnar l'atemptat a Aleix Vidal-Quadras.

18. Moció del grup municipal de Junts per Sant Cugat sobre la situació immigratòria a Catalunya i als seus municipis.

19. Moció del grup municipal d'ECP per la dignificació dels barris de muntanya.

20. Moció del grup municipal del PP de Sant Cugat per reclamar un hospital de referència per a Sant Cugat.

21. Moció del grup municipal de la CUP Sant Cugat en nom de Sant Cugat per Palestina en solidaritat amb el poble palestí.

22. Moció del grup municipal de CP-PSC pel seguiment de les polítiques ambientals de l'Ajuntament de Sant Cugat amb motiu del Dia internacional per la reducció d'emissions de CO2.

23. Moció conjunta dels grups municipals del PP i de Vox Sant Cugat per impulsar l'arranjament de voreres.

CONTROL DELS ÒRGANS DE GOVERN

24. Control i fiscalització dels altres òrgans de govern

25. Precs, preguntes i interpel·lacions



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.