Consulta l'ordre del dia del ple de març

La sessió de dilluns arrenca a les 15h i l'audiència pública a les 19h


  • Comparteix:

Imatge del ple de febrer / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del ple de febrer / Foto: Cugat Mèdia

Ja es pot consultar l'ordre del dia de la sessió plenària corresponent al ple de març, que se celebrarà aquest dilluns a partir de les 15h. El ple, que es pot seguir en directe a Cugat Mèdia, obre l'audiència pública a les 19h. L'ordre del dia inclou un total de 49 punts en el que torna a ser un dels plens més llargs dels últims temps, com el ple ordinari de desembre, amb 52 punts. En aquest figuren un total de 9 mocions, incloent propostes tant de l'oposició com del govern.


ORDRE DEL DIA

DESPATX D'OFICI

1. Proposta d'aprovació de l'esborrany de l'acta del Ple ordinari de dates 19 i 21 de febrer de 2024 (ordinari i extraordinari).

2. Dació de compte dels decrets dictats per aquesta alcaldia i tinències d'alcaldia, així com els dels organismes autònoms del PME i de l'OAMCCSC.

3. Dació de compte del Decret d'Alcaldia núm. 972/2024, de data 27 de febrer, relatiu a la modificació de la data del Ple ordinari de maig de 2024.


ALCALDIA

Cultura i Esports


4. Ratificació del Decret d'Alcaldia DEC/537/2024, de data 7.02.2024, de rectificació d’errada material de transcripció detectada en la clàusula G1.2 de la Memòria i la clàusula H2.2 del Plec de clàusules administratives particulars del contracte de serveis de gestió i dinamització de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), els serveis de gestió i dinamització de l'Oficina Jove i Espais Joves de barri, així com els serveis de producció tècnica del nou Teatre de La Unió i de les activitats addicionals que formen part dels Projectes de Ciutat.

ECONOMIA, CONEIXEMENT I ORGANITZACIÓ

Recursos Humans


5. Autorització sol·licitud de compatibilitat de personal municipal per desenvolupar una segona activitat privada - M.A.G.

6. Desestimació de la sol·licitud de compatibilitat de personal municipal per desenvolupar una segona activitat pública.

7. Adjudicació del contracte d'un servei de prevenció aliè per al desenvolupament de les activitats preventives de la disciplina de Medicina del Treball (vigilància de la salut).


Economia i Hisenda


8. Dació de Compte dels informes trimestrals de morositat i període mitjà de pagament de l'Ajuntament, els seus OOAA, societat municipal PROMUSA i EPEL Cugat.cat corresponent al quart trimestre de 2023.

9. Dació de compte de l'estat dels treballs del Pla Anual de Control Financer durant el segon semestre de l'exercici 2023.

10. Dació de Compte al Ple de l'Ajuntament del Pla Anual de Control Financer de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i dels seus ens dependents corresponent a l'exercici 2024, elaborat per la Intervenció General.

11.- Dació de compte de les liquidacions pressupostàries de l'exercici 2023 de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i dels seus Organismes Autònoms.

12.- Aprovació de la Mesura de Govern per establir una política financera i compte de resultats que garanteixi la sostenibilitat present i futura de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès d'acord amb el Sistema Europeu de Comptes i la Llei d'estabilitat pressupostària.

13.- Desestimació dels recursos de reposició interposats contra el Decret d'Alcaldia DEC/5561/2023, ratificat per acord de Ple de data 22.12.2023, pel qual s'acorda la recuperació possessòria dels béns de domini públic dels anomenats "Horts de Can Mates".

14.- Proposta de rectificació d'errada material en l'acord de reconeixements extrajudicials de crèdit per contractacions irregulars -RECs- del Ple de desembre de 2023.

15. Proposta d'aprovació de Reconeixements Extrajudicials de Crèdit per contractacions irregulars.

16. Expedient de modificació número 4 del Pressupost de l'Ajuntament per a l'exercici 2024.

17. Modificació de les dietes i indemnitzacions dels càrrecs electes de l'Ajuntament.

18. Modificació de les dotacions econòmiques als grups polítics d'aquest Ajuntament.



Educació, Universitats, Multiculturalitat i Benestar Animal


19. Adjudicació lot 1 del contracte del servei de recollida, guarda i custòdia d'animals abandonats o perduts i de la gestió de l'espai municipal d'acollida de gats de carrer de Sant Cugat del Vallès.


DRETS, DINAMITZACIÓ DE LA CIUTAT, COMERÇ I SEGURETAT

Drets Socials, Igualtat, Feminismes i Cooperació


20. Aprovació inicial per l'establiment, amb caràcter formal, del servei públic municipal del Servei d'Atenció Social de Proximitat (SAP) i la modificació del Reglament que reguli el Servei. (Exp. 17189/2022)


Infància, Joventut, Gent Gran, Promoció de la Ciutat i Memòria Històrica


21. Proposta d'aprovació de les bases generals reguladores dels procediments per a la concessió d'ajuts econòmics individuals, en règim de pública concurrència, adreçats a infants i adolescents empadronats i residents a Sant Cugat del Vallès.


Comerç i Dinamització Productiva


22. Ratificació del Decret d'Alcaldia DEC/4667/2023 d'autorització de dissolució de la Unió Temporal d'Empreses UTE NOU MERCAT DE SANT CUGAT i cancel·lació de la concessió administrativa d'obra pública, en relació al mercat de Pere San


GESTIÓ URBANA, MOBILITAT I CANVI CLIMÀTIC

Serveis Urbans


23. Ratificació del Decret d'Alcaldia DEC/6153/2023, de 28 de desembre, pel qual s'aprova la liquidació i revisió de preus del contracte de subministrament i serveis energètics amb manteniment en edificis municipals.

24. Dació de compte de la Resolució núm. 599/2023 del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic (TCCSP) relativa al contracte mixt de serveis de manteniment del clavegueram i de construcció de les escomeses de connexió a la xarxa de clavegueram municipal.

25. Aprovació de la memòria tècnica valorada de l'obra ordinària titulada "Projecte d'estabilització del talús i arranjament de vorera al carrer Magarola (a l'alçada del número 22) a Sant Cugat del Vallès.


Mobilitat i Transport


26.- Aprovació de les accions a emprendre en relació a la prestació del servei de transport urbà a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Medi Ambient


27. Adjudicació del contracte de serveis de manteniment de vegetació contra incendis forestals. (Exp. 35265/2022 - 42/2023).

Salubritat Pública


28. Proposta de l'adhesió de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès a la Xarxa de Refugis Climàtics de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.


Urbanisme i Medi Natural


29. Dació de compte d'arxiu d'actuacions en el recurs contenciós administratiu número 197/2021 - Jaime Franquesa, S.A. - Pedrera Berta

30. Aprovació inicial de la Modificació puntual del Pla General Metropolità en l'àmbit discontinu de les finques ubicades a l'Av. Europa, 12-16 i Via Augusta, 27-45 i entorn i Avinguda de les Roquetes.

31. Acceptació desistiment envers la tramitació del Pla Especial d'assignació d'usos esportius recreatius, cultural-religiós, docent, sanitari-assistencial i dotacional al terreny qualificat d'equipament del carrer Joan XXIII, núm. 2.

32. Acceptació desistiment envers la tramitació del Pla Especial d'Ordenació Volumètrica del CASC 7 que desenvolupa les determinacions del PEPPAiC al carrer Josep Anselm Clavé i al carrer Cristòfol Colom.


RELACIONS INSTITUCIONALS, BON GOVERN I CIUTAT DIGITAL

Innovació Tecnològica i Desenvolupament Digital


33. Aprovació definitiva del document: "Política de seguretat de la informació de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès".


DECLARACIONS DE LA JUNTA DE PORTAVEUS

34. Declaració de la Junta de Portaveus: "8 de març de 2024, Dia internacional de les dones".

35. Declaració de la Junta de Portaveus de suport a l'antifeixisme i de rebuig de les agressions feixistes a Castelló de la Plana el 2 de març de 2024.


MOCIONS INSTITUCIONALS

36. Moció institucional sobre l'assumpció dels costos de les franges de Protecció Civil. (Exp. 8431/2024)

37. Moció institucional per commemorar el 250è aniversari del Pi d'en Xandri. (Exp. 8500/2024)

38. Moció institucional per demanar l'ampliació d'un grup d'I2 a l'escola bressol de Valldoreix. (Exp. 8574/2024)


MOCIONS DE GRUPS MUNICIPALS

39. Moció del grup municipal de VOX Sant Cugat en relació a les zones de baixes emissions.

40. Moció conjunta dels grups municipals del PSC-CP i ECP per demanar l'adhesió a la ILP per a la proposició de llei de garanties de finançament del sistema educatiu català per un mínim del 6% del PIB per a l'educació.

41. Moció del grup municipal de VOX Sant Cugat per a la modificació i supressió del "Tribut Metropolità".

42. Moció del grup municipal del Partit Popular de Sant Cugat reclamant l'elaboració i aprovació d'un Pla Local de Seguretat 2024/2027.

43. Moció dels grups municipals d'ECP, JUNTS x SC i ERC per l'establiment d'un sistema de beques que garanteixi l'accés universal d'infants i joves a les activitats extraescolars.

44. Moció dels grups municipals d'ERC i JUNTS x SC per a l'establiment de mesures compensatòries per als ajuntaments per tal de compensar els canvis en la base imposable de l'Impost de Plusvàlues.

45. Moció del grup municipal del Partit Popular de Sant Cugat per a no incrementar la pressió fiscal a Sant Cugat.

46. Moció del grup municipal de la CUP Sant Cugat per la democratització i dignificació de les cures.

47. Moció dels grups municipals d'ERC i JUNTS x SC amb motiu del Dia internacional contra la discriminació.


CONTROL DELS ÒRGANS DE GOVERN

48. Control i fiscalització dels altres òrgans de govern

49. Precs, preguntes i interpel·lacions



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.