L'Ajuntament vol ampliar en un grup d'I2 l'escola bressol de Valldoreix

L'EMD prefereix abordar l'ampliació en una negociació separada de la dels convenis amb Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un infant / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'un infant / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Acord absolut al ple municipal de Sant Cugat per treballar perquè l'escola bressol de Valldoreix tingui un nou grup d'I2 per al curs 25-26. A través d'una moció institucional, presentada originalment pel PSC, l'Ajuntament es compromet a estudiar amb l'EMD el creixement d'aquest centre educatiu. Des de l'EMD han explicat a Cugat Mèdia que estan disposats a què l'escola bressol ofereixi una aula per fer efectiva l'ampliació, però reclamen negociar amb Sant Cugat les condicions per fer-ho possible: els terminis, el personal i el finançament.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

La moció apunta que l'acord entre les dues administracions s'ha d'assolir en el marc de les negociacions dels convenis econòmic i competencial. Ara bé, des de la Casa de la Vila valldoreixenca prefereixen que l'ampliació de l'escola bressol s'abordi en una taula de negociació a part.

El text apunta que l'equipament no ofereix prou places i que cal donar resposta per l'increment de la demanda, tenint en compte, a més, la gratuïtat d'I2. La moció subratlla que l'escola bressol disposa d'espai suficient per acollir una vintena més d'alumnes; i, tot i això, no se superaria el topall de 100 alumnes a tot el centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.