Berta Rodríguez defensa el premi de gestió de residus


  • Comparteix:

Per la seva banda, la tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, ha garantit que la gestió de residus s'està aplicant correctament. La popular també ha afirmat que les queixes d'IC-V s'emmarquen dins una actitud d'oposar-se sistemàticament a l'actuació de l'equip de govern.

En primer lloc, la tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, ha volgut recordar que el premi de gestió de residus és un èxit dels ciutadans i dels tècnics municipals. La responsable de l'àrea de Serveis Urbans ha subratllat que la gestió realitzada a la ciutat és la correcta, tot i que l'únic problema és que el model no s'hagi estès encara a tot el municipi.

Tret d'això, Rodríguez ha dit que el residu mínim està evolucionant molt bé. La popular ha remarcat que la ciutat disposa dels tots els contenidors necessaris, gràcies al Departament de Medi Ambient i la Junta de Residus. També ha dit que en comptes de bosses compostables hi ha ciutadans que utilitzen bosses de plàstic, perquè saben que a la planta es fa la selecció.

En resum, Rodríguez considera que les queixes de Francesc Godàs no estan justificades:



La tinent d'alcalde Serveis Urbans ha assegurat que els ciutadans estan molt satisfets amb la gestió realitzada en matèria de residu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.