Els veïns de La Floresta demanen millores pel barri durant el consell de districte


  • Comparteix:

Els veïns de la Floresta s'han queixat de la manca d'equipaments i serveis que pateix al barri. Durant l'últim Consell de Districte, celebrat ahir, els veïns van reclamar un millor serveis de la línia tres d'autobús i una potenciació de la recollida de brossa a la Floresta.

El servei de la Línia 3 d'autobús ha centrat part del ple d'ahir on els veïns van demanar que el recorregut d'aquesta línia i el "Barri bús" facin trajectes diferents que no se solapin. Els veïns s'han queixat que el vehicle que presta el servei sovint no funciona i han demanat que no se suprimeixi aquesta línia.

D'altra banda, els veïns de la Floresta s'han queixat de l'estat dels contenidors. Afirmen que estan plens a vessar, alguns s'han deteriorat i no han estat renovats i han demanat un reforç en la recollida de brossa al districte.

El regidor de Descentralització, Jaume Tarragó, ha explicat les millores que s'han fet el districte com la repavimentació de l'avinguda Torrella, Emeterio Escudero, la renovació dels vestuaris de les piscines i la millora de la xarxa de clavegueram.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.