ICV-EUiA proposa un intercanviador ferroviari a Sant Cugat, Granollers i Martorell


  • Comparteix:

El cap de llista d'ICV-EUiA per Barcelona a les pròximes eleccions al Congrés, Joan Herrera, aposta per fer un intercanviador ferroviari a Sant Cugat, Martorell i Granollers per millorar la connectivitat del Vallès amb la resta del territori. Herrera ha mostrat el pla ferroviari elaborat per ICV en una trobada feta a la Cambra de Comerç de Terrassa.

Herrera ha refermat davant l'empresariat de la zona el compromís de ICV de potenciar un nou pla ferroviari a curt i mig termini, que finalitzaria el proper 2014. En aquest pla, també es contempla enllaçar Sabadell i Terrassa amb la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i Renfe. Herrera també s'ha mostrat receptiu a 'desplaçar el transport de mercaderies de la carretera a la xarxa ferroviària'.

Joan Herrera

Cal invertir en el transport ferroviari de la quotidianitat.


Herrera ha destacat la viabilitat econòmica del projecte, que està focalitzat en els serveis de ferrocarril de rodalies i regionals per superar les mancances que, segons l'ecosocialista, aquest servei ha tingut en els darrers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.