El PSC respon a ICV-EA que oposar-se 'indiscriminadament' a les infraestructures no és ser d'esquerres


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, assegura que oposar-se 'indiscriminadament' a les infraestructures viàries perjudica la creació d'ocupació, que és un dels objectius de les polítiques d'esquerres. Villaseñor ha contestat així les declaracions de la presidenta d'ICV-EA a Sant Cugat, Àssun Reyes, que va criticar la conselleria de Política Territorial per negar-se a acceptar les propostes dels ecologistes sobre el Pla d'Infraestructures del Transport.

En un acte públic d'ICV-EA, Reyes va qualificar d'insostenible el contingut del Pla d'Infraestructures del Transport de Catalunya presentat pel conseller Joaquim Nadal i que ara està en fase d'informació pública. La presidenta de la secció local ecosocialista, a més, va criticar Nadal per negar-se a acceptar les propostes dels ecologistes per eliminar del Pla els projectes de carreteres que tindrien un impacte negatiu sobre el territori.

En resposta a aquestes declaracions, el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, assegura que oposar-se 'indiscriminadament' a les infraestructures va en contra de la creació d'ocupació, que és, segons ha dit, un dels objectius de les polítiques d'esquerres.

Ferran Villaseñor

La política indiscriminada d'aturar infraestructures no beneficia la creació d'ocupació, que també és un objectiu de les polítiques d'esquerres. Demanem responsabilitat i unió als partits del govern de Catalunya.


Villaseñor ha instat els partits que formen part del govern de la Generalitat a avançar cap a una cultura de coalició i a evitar que les diferències programàtiques puntuals es converteixin en confrontacions. Pel que fa al contingut del Pla d'Infraestructures del Transport, el primer secretari del PSC ha reiterat que el document prioritza la xarxa ferroviària i ha recordat que el conseller Nadal va descartar l'execució del Vial de Cornisa, una infraestructura polèmica inclosa al Pla i dibuixada al PGM del 1976.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.