Xavier Boix expressa la voluntat de tornar a encapçalar les llistes d'ICV a les municipals del 2007


  • Comparteix:

El portaveu municipal d'ICV-EA, Xavier Boix, ha anunciat públicament la seva voluntat de continuar encapçalant la candidatura ecosocialista a les properes eleccions municipals. Boix ha fet aquestes declaracions hores abans de l'inici del Consell Nacional d'Iniciativa, que se celebra aquest dissabte a l'Hotel Rallye de Barcelona, en què es posaran les bases per elaborar les llistes electorals.

L'Hotel Rallye de Barcelona és l'escenari aquest dissabte del Consell Nacional d'ICV, el màxim òrgan de direcció política i organitzativa d’ICV entre assemblees. La jornada ha de servir per posar les bases de les properes eleccions municipals que s'han de celebrar a la primavera de 2007. Així ho ha dit el portaveu municipal d'ICV-EA, Xavier Boix, que ha destacat la importància d'aquesta trobada.

Xavier Boix

És un consell nacional important perquè posarem les bases de les properes eleccions municipals i ICV és un força molt municipalista. Decidirem com les ciutats han d'escollir els seus candidats per elaborar les llistes.


Boix ha afegit que la intenció és que les ciutats més importants, com ho és Sant Cugat, tinguin decidit com a molt tard el mes de setembre els caps de llista per així poder consensuar-les amb Esquerra Unida i Alternativa (EUiA).

En aquest sentit, el portaveu municipal ecosocialista ha avançat que comunicarà als seus companys de partit la seva predisposició a tornar a encapçalar la candidatura d'ICV si els membres locals del partit li renoven la confiança. Amb tot, ha dit que pensen repetir l'experiment de les llistes obertes que van fer en les darreres eleccions municipals i que ha dit, va tenir tant d'èxit.

Xavier Boix

La idea seria fer un experiment similar i jo com a darrer candidat tinc la il·lusió de continuar si els meus companys em donen el seu suport.


Boix s'ha felicitat finalment pel fet que a la secció local d'ICV hi ha molta gent capacitada, ha afirmat, per representar la seva organització a l'Ajuntament i aportar coses importants per Sant Cugat.

El Consell Nacional d'ICV està format per 266 membres, 4 dels quals són santcugatencs: Xavier Boix, Contxa Martínez, Marta Martínez i Joan Calderón.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.