Un grup de treball analitzarà els usos que poden tenir els espais no urbanitzats


  • Comparteix:

Un grup de treball analitzarà quines solucions poden donar a les problemàtiques que generen espais no urbanitzats de Sant Cugat i Valldoreix. L'objectiu és estudiar aquests casos i aplicar-hi un tractament global de solucions tal com ha aprovat el ple municipal d'aquest dilluns en la moció presentada per ICV-EUiA, que ha rebut el suport de CIU, PSC i ERC. Els populars s'han abstingut en aquest punt.

El consistori ha aprovat la creació d'un grup de treball que estudiarà aquelles situacions urbanístiques que no tenen res a veure amb la preservació natural de l'entorn, però que sovint representen problemàtiques per l'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD de Valldoreix.

Aquest equip, que estarà format per tots els grups amb representació municipal i representants de l'EMD de Valldoreix, realitzarà una diagnosi i discussió de la solució que se li pot donar als diferents indrets no urbanitzats i que són possibles oportunitats.

El portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA, Xavier Boix, explica quina proposta durà a terme aquest grup.

Xavier Boix

El grup farà una proposta que de la forma més consensudada possible signifiqui un avanç de planejament.


La moció presentada per ICV-EUiA ha rebut el suport de tots els partits amb representació al consistori menys el PP que s'ha abstingut en la votació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.