El PSC vol un nou projecte, fet amb Barcelona, perquè Les Planes es beneficiï de la Llei de Barris


  • Comparteix:

El PSC insta el govern municipal a presentar un nou projecte perquè Les Planes s'incorpori a la Llei de Barris. El portaveu socialista, Salvador Gausa, assegura que el projecte presentat per l'Ajuntament era 'incomplet', i per això proposa que es refaci de nou conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona.

El Grup Municipal Socialista lamenta que l'equip de govern hagi esperat a la tercera convocatòria per presentar la candidatura de les Planes a les ajudes de la Llei de Barris. A més, asseguren que la Generalitat ha exclòs aquest districte perquè el projecte presentat per l'àrea de Territori de l'Ajuntament no s'ajustava a la convocatòria. Segons Gausa el projecte era 'incomplet' perquè no contemplava aspectes com les polítiques socials.

Salvador Gausa

El projecte que es va presentar només era una part, no contemplava les altres parts com salut, polítiques socials. El que va passar és que es va rebutjar.


Per això, el PSC insta l'equip de govern a presentar una nova proposta. Salvador Gausa considera que aquest nou projecte s'hauria de treballar conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona.

Salvador Gausa

L'Ajuntament hauria de presentar un projecte integral i treballar conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona per aquesta zona.


El grup socialista s'ha ofert a participar en l'elaboració d'un projecte que s'ajusti al caràcter de la pròxima convocatòria i a fer les gestions oportunes per implicar l'Ajuntament de Barcelona. La Llei de Barris de la Generalitat atorga subvencions per fer intervencions integrals en barris, tant per la seva rehabilitació física com per millorar la sostenibilitat ambiental, el benestar social i la dinamització econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.