L'Ajuntament confia que el canvi de gestió de 'La Tarda Jove' no afecti la seva qualitat


  • Comparteix:

L'Ajuntament confia que el servei d'orientació sobre prevenció i salut per la joventut, 'Tarda Jove', segueixi amb el seu bon rendiment tot i el traspàs de la gestió a Mútua de Terrassa. Els canvis responen a la política del Departament de Salut de la Generalitat de traspassar la gestió als Centres d'Atenció Primària.

La Tarda jove, el servei que fins ara oferia la regidoria de sanitat amb la col·laboració del CAP de Sant Cugat, es troba des del passat 1de Juliol en mans de Mútua de Terrassa, que gestiona el Centre d'Atenció Primària de la Mina. El traspàs respon a les polítiques del Departament de Salut, tal com explica el regidor de sanitat i serveis socials, Enric Tomàs.

Enric Tomàs

És més aviat una política de fer del Departament de Salut, nosaltres no som l'únic cas. Aquest servei s'està desplaçant cap als Centres d'Atenció Primària.


Tot i el canvi de gestors, des de la regidoria de sanitat s'espera que el servei segueixi mantenint el bon rendiment i oferint el servei de qualitat que l'ha caracteritzat fins ara. Escoltem Enric Tomás.

Enric Tomàs

Esperem que a la pràctica no hi hagi cap canvi. És un servei on tothom hi veia una gran qualitat i bon funcionament. Esperem que tot segueixi igual i no decaigui.


La Tarda Jove s'organitza un cop per setmana al CAP de la Mina i consisiteix en treballar la prevenció i promoció de la salut en l'àmbit de la Joventut, per donar resposta a les consultes dels joves, fins als 21 anys. Ara, el servei canvia de personal però no de lloc, ja que les Tardes seguiran desenvolupant-se al CAP de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.