L'Ajuntament acusa l'EMD de Valldoreix de no voler coordinar les agendes culturals


  • Comparteix:

L'Ajuntament rebutja les acusacions de l'EMD de voler perjudicar la festa major de Valldoreix

L'Ajuntament rebutja les acusacions de l'EMD de voler perjudicar la festa major de Valldoreix

La tinenta d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament acusa l'EMD de Valldoreix de no respondre a la seva oferta de coordinar les agendes culturals de les dues institucions. Àngels Solé no entén que el govern valldoreixenc es queixi de la coincidència en un mateix cap de setmana del Mercat Medieval i de la Festa Major de Valldoreix quan la ciutadania es podien combinar totes dues activitats.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha dit que des del principi del mandat es va oferir a coordinar les agendes culturals amb l'EMD, però ha afegit que no han rebut mai una resposta positiva.

Àngels Solé

Des de l'Ajuntament ens hem ofert des de l'inici del mandat per coordinar-nos en les activitats i la seva posició sempre ha estat la de no fer ni un gest.


Àngels Solé ha rebutjat les acusacions del vocal de Cultura de l'EMD, Josep Casadellà, que va responsabilitzar l'Ajuntament de fer coincidir deliberadament el Mercat Medieval de Sant Cugat amb la Festa Major valldoreixenca.

Segons la tinenta d'alcalde de Cultura, no hi ha hagut mala voluntat ni premeditació i ha afegit que ha estat Valldoreix qui ha posat per davant els seus interessos de programació culturals.

Àngels Solé

De mala voluntat no n'hi ha hagut cap ni de premeditació. En tot cas ha estat Valldoreix qui més sovint ha posat per davant els seus interessos de programació cultural.


La titular de Cultura ha afegit que el Mercat Medieval no es podia fer en un altre moment per qüestions climatològiques i d'idoneïtat de dates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.