El vice-president local de CiU diu que la dimissió de Pere Esteve 'no té justificació'


  • Comparteix:

Pere Esteve a la roda de premsa on va anunciar que deixava CiU

Pere Esteve a la roda de premsa on va anunciar que deixava CiU

El vice-president de la federació local de Convergència i Unió creu que la decisió de Pere Esteve d'abandonar el partit és del tot injustificada i nega que la federació estigui 'subordinada' al PP, com afirma Esteve. Joan Recasens creu que la decisió de l'exsecretari general de Convergència està motivada per motius personals i no pas polítics.

Recasens nega que CIU estigui supeditada al PP, tant a nivell local com nacional, i assegura que els pactes amb altres formacions sempre obliguen a fer alguna renúncia.

Joan Recasens

Estic absolutament convençut que CiU no està supeditada al PP, ni aquí a Sant Cugat ni tampoc a Catalunya


El vice-president de la federació ha afegit que la dimissió d'Esteve és fruït de la frustració per no haver acomplert els seus objectius, i no pas per motius polítics.

Joan Recasens

Potser en Pere Esteve s'havia cansat d'estar a Europa i volia tornar a la política nacional i l'única manera que tenia de fer-ho era fent el que ha fet


Pere Esteve ha assegurat que deixa Convergència Democràtica perquè el partit menysté les directrius que es pacten en els Congressos, mentre el partit creu que Esteve deixa els seus càrrecs per no veure acomplerts el seus objectius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.