L'Ajuntament diu que té estudis prestigiosos que recomanen no fer el pàrquing de la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

L'equip de govern ha reiterat que el dèficit actual de places d'aparcament tant de residents com de rotació no fan rentable la construcció d'un pàrquing soterrat a la plaça d'en Coll. El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha respost d'aquest manera a la demanda del PSC de fer aquest aparcament, i ha lamentat la falta de rigor d'aquesta formació.

Recasens ha recordat que la iniciativa de construir un aparcament soterrat en aquesta zona va sortir del mateix equip de govern, però que els estudis encarregats al gabinet d'enginyeria PCG, a l'empresa CINTRA i a la Societat d'Aparcaments de Barcelona, conclouen que les necessitats actuals de places de rotació o per als veïns no justifiquen aquesta infrastructura.
El tinent d'alcalde de Presidència ha lamentat el que considera una falta de rigor dels socialistes i ha assegurat que l'equip de govern actua de forma responsable i conseqüent amb els estudis.

Joan Recasens

El PSC desacretida tres empreses serioses que han dit que no és rentable fer l'aparcament de la plaça d'en Coll


Pel que fa a les demandes dels veïns de la zona, Joan Recasens ha assegurat que, en conèixer els resultats dels estudis, aquests van entendre la decisió del consistori.

Joan Recasens

Els veïns del barri sabien que estavem fent uns estudis i entenien la nostra decissió vist el resultat dels estudis


Per últim, el tinent d'alcalde ha recordat també que amb el creixement previst per aquesta zona, ja s'han contemplat pàrquings suficients per als nous residents així com un increment important de les places de superfície.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.