Les JERC demanen beques d'Esade per al jovent de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les JERC reclamen que l'arribada del campus Esade impliqui contraprestacions per a la joventut santcugatenca. La branca juvenil republicana proposa que l'escola de negocis ofereixi beques, descomptes en serveis i l'ús de sales d'estudi als joves de la ciutat.

Les joventuts d'ERC consideren que la instal·lació d'un campus d'Esade és 'una oportunitat' per a la ciutat. Segons els republicans, el centre d'estudis comportarà un augment de la vida universitària i de l'activitat comercial. No obstant això, les JERC adverteixen que la ubicació del campus pot causar problemes en la mobilitat de la zona si no es prenen mesures amb antelació.

La joventut independentista també considera que Esade ha d'oferir avantatges a la ciutadania. En concret, les JERC reclamen que l'escola de negocis faciliti beques, descomptes en serveis i l'ús de sales d'estudi a la joventut santcugatenca.

Ramon Puigneró és responsable de la política municipal de les JERC.

Ramon Puigneró

L'Ajuntament ha demanar a Esade contraprestacions per al jovent de la nostra ciutat.


El campus d'Esade entrarà en funcionament en el curs 2008-2009.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.