Xavier Cortés abandonarà la política professional


  • Comparteix:

Xavier Cortés ha anunciat a Ràdio Sant Cugat que abandonarà la política professional quan finalitzi el mandat. L'actual regidor de Descentralització i Esports no tornarà a ocupar un càrrec electe, tot i que formarà part de la candidatura de CiU com a mostra de suport al projecte de l'alcalde, Lluís Recoder.

Cortés ja li ha comunicat a l'alcalde la seva decisió, que és fruit d'un procés de reflexió 'personal i familiar'. El polític d'UDC posa així fi a 13 anys de trajectòria política professional en l'àmbit local. Escoltem Xavier Cortés.

Xavier Cortés

No em vull dedicar professionalment a la política. Des de 1994 ocupo càrrecs en tres governs diferents. Ha arribat el moment de tancar aquesta etapa.


Cortés ha anunciat que continuarà donant suport al projecte de CiU a la ciutat. És per això que formarà part de la candidatura de la federació nacionalista per als propers comicis, tot i que no ocuparà els llocs capdavanters.

Xavier Cortés

Com a mostra de suport al projecte de CiU a Sant Cugat, vull formar part del comitè de campanya i de la candidatura.


Xavier Cortés ha ocupat des del 1994 diversos càrrecs en l'àmbit local. Ha estat gerent de l'EMD de Valldoreix i regidor de les àrees de Medi Ambient, Descentralització i Esports en diferents equips de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.