L'alcalde aposta pel ferrocarril per resoldre la mobilitat futura de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde aposta per les solucions ferroviàries per resoldre la mobilitat futura de Sant Cugat. Lluís Recoder considera estratègic el desdoblament dels Ferrocarrils de la Generalitat i la construcció d'un intercanviador entre l'estació de Renfe a Coll Favà i la futura estació de Vullpalleres.

El ferrocarril continuarà sent estratègic per a la mobilitat futura de Sant Cugat. Així ho creu l'alcalde, Lluís Recoder, per a qui 'seria impensable' concebre la ciutat d'avui sense els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

En una entrevista a Ràdio Sant Cugat, Recoder ha reiterat la importància del desdoblament del Metro del Vallès, amb la prolongació de la línia d'Avinguda Tibidabo i la construcció d'una nova estació a Sant Cugat.

Lluís Recoder

Ens hem d'imaginar el Sant Cugat del futur amb el ferrocarril reforçat, amb la línia de Tibidabo arribant a la nostra ciutat i una estació al Parc de la Pollancreda.


L'alcalde també ha reclamat un intercanviador entre l'estació de Renfe a Coll Favà i la futura estació dels FGC a Vullpalleres. Una connexió que ja estaria feta, segons Recoder, si la Generalitat tingués les competències sobre el servei de rodalies.

Lluís Recoder

Una administració que pensi en els problemes dels ciutadans no hauria fet això. Espero que si passa a mans de la Generalitat, com diu l'Estatut, s'organitzi bé.


Entre les prioritats de l'alcalde també hi ha el soterrament de l'estació de FGC a Sant Cugat i la remodelació de la de Mira-sol. Pel que fa a la nova estació de Vullpalleres, Recoder té el compromís del secretari de Mobilitat de la Generalitat que el projecte està ja en fase de licitació. L'obra trigarà uns dos anys a completar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.