El PSC denuncia el retard de les obres de l'escola del Pla del Vinyet


  • Comparteix:

El PSC demana que l'equip de govern convoqui de forma immediata el Consell Escolar Municipal per informar dels motius del retard de les obres de l'escola Pla de Vinyet i les possibles solucions. En aquest sentit, els socialistes consideren que la gestió de CiU no és eficaç perquè no pressiona la Generalitat en la demanda d'infrastructures per Ensenyament.

La formació socialista opina que la mala gestió de l'equip de govern està causant grans perjudicis pel retard de les obres de la futura escola del Pla de Vinyet. Recordem que en aquest espai han de traslladar-se els alumnes del Pla Farreras, on a la vegada hauran d'instal·lar-se els estudiants del Quart Institut.

Davant aquest panorama, el PSC pensa que CiU no està actuant correctament, sobretot a l'hora de negociar amb la Generalitat. Ho afirma el primer secretari del PSC, Salvador Gausa:

Salvador Gausa

CiU és esclau de les seves sigles i no vol pressionar la Generalitat en un any electoral


Els socialistes apunten que el lent ritme de les obres farà impossible que l'escola Pla de Vinyet sigui una realitat al mes de desembre, tal i com va acordar-se al Consell Escolar. Per aquest motiu, PSC diu que el Departament d'Ensenyament maltracta Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.