Recoder atribueix el caos d'infraestructures a una manca d'inversió endèmica


  • Comparteix:

Lluís Recoder afirma que la crisis d'infraestructures de Catalunya és el resultat d'una 'falta d'inversió endèmica'. Per Recoder tant el govern espanyol com els partits estatals estant preocupats per la situació catalana 'perquè s'acosten les eleccions generals'.

L'alcalde de Sant Cugat ha valorat la situació que ha viscut Catalunya durant els darrers mesos tant pel que fa al transport ferroviari com pels problemes en la xarxa elèctrica que s'han destapat arran de l'apagada de Barcelona del passat mes de juliol. Recoder ha destacat que l'augment de la demanda no serveix per justificar la situació actual i l'ha atribuit a una 'falta d'inversió endèmica'.

Lluís Recoder

La situació que estem patint és fruit d'una manca d'inversió històrica i quan sotmets a Catalunya a una falta endèmica d'inversió passa el què passa.


L'alcalde també ha destacat que fins ara la manca d'inversió ha estat políticament rendible a la resta de l'estat espanyol i que la preocupació política actual ve donada per la proximitat de les eleccions i el malestar dels catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.