El PSC exigeix diàleg al govern central sobre l'IAE


  • Comparteix:

El grup municipal socialista presentarà una moció al ple de novembre per exigir més diàleg del govern central sobre la supressió de l'IAE. Els socialistes adverteixen que, en el cas que NO es garanteixin els ingressos que generava aquest impost, els municipis es veuran obligats a disminuir els serveis que presten, o a augmentar altres figures impositives.

Segons el portaveu del PSC a Sant Cugat, Jordi Menéndez, critica que l'executiu central vulgui canviar la llei d'hisendes locals sense consensuar-ho amb els ajuntaments:

Jordi Menéndez

No estem disposats a acceptar que no es garanteixin les compensacions als Ajuntaments


El portaveu socialista ha recordat que el govern central encara NO ha explicat als municipis com quedaran les compensacions de l'administració central als consistoris. Segons Menéndez, això és especialment greu perquè els ajuntaments ja han preparat les seves ordenances per l'any vinent:

Jordi Menéndez

És intolerable que els ajuntaments hagim hagut d'aprovar les ordenances sense saber quina aportació tindrem. I per això demanarem explicacions.


Els socialistes també han anunciat que, un cop s'ha suprimit la taxa de sanejament, demanaran a l'equip de govern que no cobrin els recàrrecs de demora per les famílies que s'han negat a pagar aquest impost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.