ICV reclama més participació sobre la gestió de Can Quitèria i la sala de concerts


  • Comparteix:

ICV-EUiA reclama a l'equip de govern que les entitats locals i la ciutadania participin en la definició de la gestió de l'equipament de Can Quitèria i de la futura sala de concerts, després que els dos concursos hagin quedat deserts. Els ecosocialistes atribueixen el fracàs del procés d'externalització d'aquests equipaments a les 'presses electoralistes' de l'anterior govern local.

El portaveu municipal d'ICV-EUiA, Xavier Boix, considera necessari que l'adjudicació de la gestió de Can Quitèria es resolgui en el marc del debat sobre el Pla d'Equipaments. Segons Boix, cal obrir un procés de consultes per tancar aquesta qüestió.

Xavier Boix

No volem condicionar l'ús que es farà de Can Quitèria però si que demanem que el procés d'adjudicació segueixi un procés de participació.


De la seva banda, el regidor d'ICV-EUiA Joan Calderón defensa que haurien de ser els col·lectius musicals de la ciutat i el conjunt de joves els encarregats de descriure com cal articular el projecte de la futura sala de concerts. Calderón assegura que ja hi ha instruments per fer-ho possible.

Joan Calderón

Seguint el Pla Local de Joventut, cal jugar amb la participació i parlar amb els i les joves de Sant Cugat a través per exemple del Fòrum Sant Cugat Jove.


La formació ecosocialista denuncia que l'actual govern no té una estratègia de ciutat i que Sant Cugat no ha tingut mai un Pla d'Actuació Municipal (PAM) ni un Pla Estratègic per preveure les actuacions que són necessàries a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.