PSC, ICV i ERC consideren 'greu' l'acusació contra dos regidors del primer mandat de Recoder


  • Comparteix:

El PSC, ICV-EA i ERC qualifiquen de 'greus' les acusacions de la fiscalia de Medi Ambient contra dos exregidors dels primer mandat de Lluís Recoder, a qui imputen un presumpte delicte ecològic. Socialistes i republicans es mostren prudents a l'espera de la sentència judicial, mentre que Iniciativa ja reclama que s'ampliï la petició de responsabilitats a l'alcalde, Lluís Recoder.

El portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, es mostra preocupat per les greus imputacions de la fiscalia contra l'extinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, i l'exregidor de Medi Ambient, Jordi Ferrés. Gausa es reserva la petició de responsabilitats polítiques per quan finalitzi el procés judicial.

Salvador Gausa

Veiem amb preocupació els fets, l'acusació és greu. La valoració política és prudent, volem conèixer el resultat del judici abans de demanar responsabilitats.


Més contundent es mostra el portaveu d'ICV-EA, Xavier Boix, que considera que les acusacions de la fiscalia demostren les mancances de l'equip de govern en matèria de protecció mediambiental. Boix afirma que la petició de responsabilitats s'ha de fer extensiva a l'alcalde, Lluís Recoder.

Xavier Boix

Qui té la màxima responsabilitat és l'alcalde. Els abocaments eren coneguts per tothom.


El portaveu d'ERC, Raül Grangé, confia que la justícia s'aplicarà amb contundència si finalment es demostra la culpabilitat dels dos exresponsables municipals.

Raül Grangé

Si es demostra la culpabilitat dels encausats, que s'apliqui la llei amb contundència. Els polítics tenen una doble responsabilitat.


El PSC, ICV-EA i ERC coincideixen a reclamar respecte per la presumpció d'innocència i pel procediment judicial obert a l'Audiència Provincial de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.