El missatge de Nadal de l'alcalde demana moderació en les compres nadalenques


  • Comparteix:

Lluís Recoder demana als santcugatencs una moderació en el consum a l'hora de fer les compres nadalenques. D'aquesta manera s'ha expressat l'alcalde en el tradicional missatge de Nadal, on també ha destacat que de cara l'any 2008 la ciutat té un repte molt important: protegir Torre Negra i refermar la decisió de que és un espai no urbanitzable.

Sant Cugat va encendre aquest any els llums de Nadal, una setmana més tard de l'habitual amb l'objectiu de reduir les emissions de CO2 a l'atmosfera. Amb aquest ítem, Recoder ha volgut destacar en el tradicional missatge de Nadal que els santcugatencs també podem aportar un granet de sorra aquest Nadal en la lluita contra el canvi climàtic.

Per aquests motiu, l'alcalde ha adreçat un consell als ciutadans.

Lluís Recoder

Aquests dies podem tenir tots una tendència a consumir amb excés. Però això no és bo ni és recomanable. Hem d'intentar trobar el sentit en allò que fem i no en comprar per comprar.


De cara al 2008, Recoder ha destacat que serà l'any en què Sant Cugat tancarà el seu creixement amb l'acabament dels dos últims barris, Can Mates i Vullpalleres. Els beneficis que estan generant ambdós barris ja s'estan notant, segons Recoder, configurant el model de ciutat que volen els santcugatencs.

Entre els principals reptes de cara l'any vinent, l'alcalde ha destacat que cada santcugatenc ha de tenir el seu entorn més immediat ben arranjat, especialment als districtes. Els jutjats de primera instància i instrucció o el nou CAP i la nova biblioteca són mesures per les quals l'equip de govern vol lluitar per millorar la qualitat de vida dels habitants de la ciutat.

Però per sobre de tot això, Recoder ha destacat el que considera un dels reptes més estimats per la ciutat, la protecció de Torer Negra.

Lluís Recoder

A les portes del 2008 Torre Negra és un espai lliure de la urbanització però no podem baixar la guàrdia.


En el terreny personal, l'alcalde ha desitjat el millor per tots els santcugatencs i santcugatenques per aquest Nadal i el proper 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.