ERC veu un 'atemptat a la democràcia' en la proposta d'il·legalització d'ANB i el PCTB


  • Comparteix:

La secció local d'ERC lamenta la condemna contra l'expresident del Parlament Basc, Juan María Atutxa, i la proposta d'il·legalització d'Acció Nacionalista Basca (ANB) i el Partit Comunista de les Terres Basques (PCTB). Els republicans defensen que aquestes actuacions són un 'greu atemptat contra la democràcia'.

Esquerra lamenta que el PSOE no aboleixi la Llei de Partits i afegeix que 'un estat pretesament democràtic no pot excloure una part molt important de la societat basca' com la que es declara independentista.

El portaveu d'Esquerra, Raül Grangé, considera que amb aquestes accions es 'malmet la qualitat democràtica' de l'Estat espanyol.

Raül Grangé

S'acusa col·lectivitats i grups de persones en lloc de buscar les possibles Il·legalitats que hagi fet un individu. Es criminalitza una part sencera de la societat basca.


Els republicans acusen el PP i el PSOE d'estar immersos en una cursa electoralista permanent i de voler uniformitzar nacionalment l'Estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.