Una xerrada sobre els 'Papers de Salamanca' obre les jornades de Maulets contra la Constitució


  • Comparteix:

Un moment de la xerrada sobre els 'Papers de Salamanca' organitzada per Maulets

Un moment de la xerrada sobre els 'Papers de Salamanca' organitzada per Maulets

Els papers catalans incautats que es mantenen a l'arxiu de Salamanca ha estat el tema que ha donat el tret de sortida a les Cinquenes Jornades contra la Constitució Espanyola que organitza Maulets. Enric Borràs, portaveu de la Comissió de la Dignitat va animar els assistents a seguir lluitant per aconseguir la seva devolució.

Enric Borràs va informar de les darreres novetats que s'han produït darrerament en aquest tema, com és l'adhesió d'Acció Cultural del País València a la Comissió de la Dignitat. Aquest pas ha estat seguit per d'altres associacions polítiques de la Comunitat Valenciana i per nombrosos ajuntaments d'arreu dels Països Catalans. Segons Borràs, tot això ha donat un impuls important a la Comissió de la Dignitat, que només considera com a sortida el retorn de la documentació.

Enric Borràs

L'única solució possible és que retornin els papers als seus legítims propietaris


Enric Borràs va assegurar que el procés podrà ser llarg però que la Comissió per la Dignitat lluitarà fins el final. Així mateix, va fer una crida als assistents perquè en la mida que puguin es comprometin a la lluita per la dignitat del poble català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.