El PSC creu que la modificació del PGM a la Floresta pot beneficiar només alguns veïns


  • Comparteix:

El PSC creu que la modificació del PGM a la Floresta es pot convertir en una operació urbanística per beneficiar únicament alguns veïns. El grup municipal ha presentat cinc al·legacions perquè consideren que s'està perdent l'oportunitat de millorar la situació del barri.

Les al·legacions del PSC se centren en cinc punts que, segons la formació, han desvirtuat l'esperit inicial amb què es va fer el Pla Director del districte i que no aconseguiran resoldre el seu dèficit històric en serveis. Segons el portaveu socialista, Jordi Menéndez, la proposta de l'equip de govern no conté documents imprescindibles pel seu tràmit reglamentari, i això qüestiona la credibilitat del propi pla:

Jordi Menéndez

La modificació del PGM servirà perquè un conjunt de propietaris facin obres que els beneficien


Un altre dels punts polèmics és Can Busquets. Els socialistes reclamen que el sector només es pot urbanitzar si s'hi fa exlusivament habitatge públic. Segons els socialistes, els nous equipaments previstos per l'equip de govern a tot el districte queden per sota de l'aprofitament per sòl públic que generarà la urbanització d'un sol sector, com el de Can Busquets. Menéndez assegura que el balanç suposa una pèrdua d'equipaments:

Jordi Menéndez

La Floresta perd 8.000 metres quadrats d'equipaments i això és inadmissible


El PSC també critica que no es concreta quant habitatge públic es farà al districte i asseguren que no s'ha aconseguit un pla sostenible, sinó que únicament es produeix un increment net de sòl residencial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.