El PSC se suma als suspensos a l'equip de govern


Temes relacionats

ICV-EUiA qualifica amb un insuficient l'acció de govern (28/mai/08)

Raül Grangé: 'El gran repte de la nostra ciutat és superar la densificació' (26/mai/08)


  • Comparteix:

El PSC 'no pot aprovar' l'actuació d'un govern que després d'un any no té els pressupostos municipals. Així ho ha destacat el portaveu socialista, Salvador Gausa, que ha assenyalat Torre Negra, la mobilitat i la millora dels serveis públics com els principals reptes de Sant Cugat en els propers tres anys.

Els socialistes suspenen l'acció de CiU que des que fa un any va aconseguir la majoria absoluta a les eleccions municipals no ha presentat els pressupostos municipals que 'són essencials per saber què es faran els propers anys'.

Ho argumenta Gausa.

Salvador Gausa

Que a maig de 2008 no tinguem presupost o per exemple la nul·litat de les contribucions especials no ens fan poder aprovar l'acció de govern.


Pel que fa a l'oposició, Gausa considera que tots els partits han fet una tasca constructiva i de recerca del consens en els problemes de la ciutat. En aquest sentit, Gausa ha destacat els equipaments i la mobilitat com els reptes de futur de Sant Cugat.

Salvador Gausa

Des del punt de vista dels reptes hi ha Torre Negra o per exemple els problemes de mobilitat que es puguin derivar d'ESADE.


El PSC ha anunciat que pensen ser exigents i aportar solucions als problemes actuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.