CiU-Actuem, en contra de crear un òrgan col·legiat com proposa Turu


Temes relacionats

Els polítics rebutgen la independència de Valldoreix com a solució a la crisi política (10/jun/08)

Turu proposa crear un òrgan col·legiat a l'EMD on delegar competències per sortir de la crisi ( 9/jun/08)

L'alcalde respon a Turu que la legislació ja defineix clarament les competències de les EMD i els Ajuntaments ( 9/jun/08)

Turu, partidària de la independència de Valldoreix si no es millora l'autonomia de les EMD ( 7/jun/08)


  • Comparteix:

Josep Puig durant una roda de premsa de la plataforma Actuem per Valldoreix

Josep Puig durant una roda de premsa de la plataforma Actuem per Valldoreix

El vicepresident de l'EMD de Valldoreix i vocal de CiU-Actuem, Josep Puig, ha explicat que ara per ara el seu grup rebutjaria la proposta de la presidenta Montserrat Turu de crear un òrgan col·legiat, similar a una junta de govern d'un Ajuntament, per delegar-hi les competències. Puig vol que es compleixi el pacte inicial i que puguin començar a fer ús de les vocalies amb plena autonomia.

CiU-Actuem es mira de 'lluny' la proposta de Montserrat Turu. Ho ha dit Puig al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Josep Puig

Ens ho mirem de lluny perquè no hi ha establert. Nosaltres tenim prou amb l'informe que té la secretària de l'EMD.


D'altra banda, Puig ha criticat les declaracions fetes per Turu, en què apostava per la independència de Valldoreix si no es millora la llei que regula aquestes administracions. Segons Puig, aquest tema no té res a veure amb la crisi actual de l'EMD.

Josep Puig

Montserrat Turu no pot fer declaracions de la independència de Valldoreix com a presidenta. És un tema que no té res a veure amb la crisi actual.


En aquest sentit, el vicepresident de l'EMD ha lamentat la falta de criteri del del PSC de Sant Cugat sobre una eventual independència de Valldoreix. Puig ha recordat que el portaveu socialista, Salvador Gausa, s'ha oposat a la segregació del territori, mentre que un militant socialista encapçala la plataforma separatista 'Valldoreix independent'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Bé, el militant separatista sóc jo, i crec que mereixo un dret de rèplica: El PSC, en el qual milito i em desenvolupo políticament i de manera conjunta amb el fet de ser Secretari de l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, em permet tenir una opinió pròpia, personal i que no té perquè coincidir plenament amb l'opinió de la direcció de l'Agrupació del meu partit. Aquesta és la força d'aquest partit, on les divergències sumen i ens donen identitat, sense hever de sentir-nos exclosos i haver de baixar el cap en nom de la imatge d'homogeneïtat que simulen els partits conservadors. Considero, obertament, que Valldoreix s'ha de Segregar, com també ho desitja molts membres de la plataforma Actuem, i el mateix Sr. Puig. El que, evidentment, no farà és anar en contra de les directrius del seu partit de Sant Cugat del Vallès (CiU), oi Sr. Puig? Aquesta és la gran diferència entre vostè i jo: la valentia, l'afrontament de les coses i les causes de cara i el no amagar el cap sota les ales.

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 12/jun/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.