ERC exigeix que es fomenti l'ús de la bicicleta a la ciutat amb més carrils bici


Temes relacionats

El Pla Director de Mobilitat de la Regió Metropolitana aposta per unir Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí en carril bici ( 4/set/08)

La PTP reclama un servei de Bicing integrat a tot Catalunya (29/ago/08)


  • Comparteix:

ERC reclama a l'equip de govern que reprengui el projecte de carril bici per promoure l'ús d'aquest transport a la ciutat. Els republicans demanen que els centres educatius comptin amb connexions de carril bici, i que aquest arribi també fins a Rubí. A més consideren necessari millorar les condicions de seguretat dels ciclistes i proporcionar un cadenat segur per deixar les bicis en diversos punts de la ciutat.

Per fomentar l'ús de la bicicleta a la ciutat, ERC creu que cal connectar els diversos trams de carril bici de la ciutat que estan aïllats i proporcionar carrils bici per arribar als centres educatius. Aquesta connexió també hauria d'arribar a Rubí, i de pas donar servei a l'IES Leonardo Da Vinci. Per ERC la seguretat vial dels ciclistes també s'ha de millorar, així com la seguretat dels cadenats, encara que els usuaris hagin de pagar una quota simbòlica.

Escoltem el president de la comissió de Medi Ambient, Mobilitat i Territori d'ERC, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

La proposta que fem és la de reprendre el projecte del carril bici per fomentar l'ús de la bicicleta.



ERC també s'ha mostrat a favor del projecte de servei públic de lloguer de bicicletes que vol implantar l'Ajuntament. Tot i això, considera que la prova pilot hauria de durar més d'una setmana, que és el temps que té pensat l'equip de govern, tal com explica Pomar.

Eduard Pomar

Amb una setmana no tens capacitat per saber si el servei tindrà demanda.




Els republicans faran arribar la seva proposta a l'equip de govern, tot i que encara han de decidir si ho faran en forma de moció o d'intervenció al ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.