Recasens repeteix a la direcció d'UDC que lidera de nou Duran i Lleida


Temes relacionats

UDC celebrarà el 77è aniversari del partit en un acte a Sant Cugat (15/oct/08)

J.A. DURAN i LLEIDA: 'La sociovergència és necessària per temes de país ' (20/mai/08)


  • Comparteix:

El santcugatenc Joan Recasens continua a la direcció d'Unió Democràtica de Catalunya després del Congrés que el partit ha celebrat a Sitges aquest cap de setmana. La secció local, amb una representació de 16 compromissaris, ha aconseguit aprovar les tres mocions presentades, així com les 65 esmenes, que han estat totes acceptades o transaccionades. Des del punt de vista polític i ideològic, el partit ha apostat per la continuïtat i per la reafirmació dels seus principis fundacionals.

La candidatura de Josep Antoni Duran i Lleida, l'única que s'ha presentat, ha rebut el suport de més del 90% dels compromissaris, avalant així la seva tasca al capdavant de la formació.

El tinent d'alcalde de Presidència de l'Ajuntament i membre de la direcció del partit, Joan Recasens, ha explicat a Cugat.cat que aquest 24è congrés ha servit per reafirmar-se en el que el partit ha defensat sempre.

Joan Recasens

Hem reafirmat els valors que el partit defensa des de la seva fundació, com la cultura de l'esforç, l'excel·lència i la família.


Recasens s'ha mostrat molt orgullós d'haver estat reelegit com a membre de la direcció.

Joan Recasens

És un honor formar part de la direcció quatre anys més. L'objectiu és que CiU recuperi el govern del país d'aquí dos anys com a màxim.


La presència de la secció local d'UDC ha estat molt participativa, ja que ha aconseguit tirar endavant les seves propostes. A part del gran nombre d'esmenes a les ponències oficials, que han estat totes aprovades o transaccionades, s'han aprovat les tres mocions elaborades per UDC de Sant Cugat. Concretament, una sobre el futur energètic, una altra sobre la reforma del dret de vaga i manifestació, i finalment una sobre l'anomenat vandalisme urbà i les maneres de combatre'l.

El congrés ha comportat també la ratificació de Carles Brugaroles com a conseller nacional del partit, sumant-se així a Xavier Amador i Joan Recasens, que ja són consellers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.